Metro-tukku vastaa ravintola-alan tarpeisiin uudistuksilla – suunnannäyttäjänä Konepajan lippulaivatukku

Wihuri Metro-tukussa on käynnissä merkittäviä uudistuksia, jotka vahvistavat strategiaa ravintolayrittäjän työparina entisestään. Tukkuverkosto, tuotevalikoima sekä ostokokemus digitaaliset kanavat mukaan lukien uudistuvat vastaten ravintola-alan muuttuneeseen markkinaan. Helsingin Konepajalle loppuvuonna 2023 avautuva lippulaivatukku on koko tukkualalle suuntaa näyttävä kokonaisuus.

Uudistuksilla entistä kokonaisvaltaisemmin ravintoloita palvelemassa

Metro-tukun uudistukset ovat tehty asiakkaiden kanssa sekä heitä varten.

”Ravintolayrittäjän työparina tuotteemme ja palvelumme ovat suunniteltu ravintola-arjen helpottamiseksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa uudistimme tuotekonseptimme tuomaan konkreettista apua ravintoloille”, kertoo valikoima- ja markkinointijohtaja Emilia Santavuori.

Syventyneellä asiakasymmärryksellä muodostui tai uudistui seitsemän valikoimakonseptia: W Metro, W Metro Premium, Selected by Metro, Metro Deals, Metro Vegan, Metro Wines ja Metro Fresh Cut. Jokainen konsepti on mietitty niin, että ne tuovat asiakkaan arkeen aitoa ja konkreettista lisäarvoa.

”Asiakkaat löytävät tarpeitaan vastaavat ja hintaluokaltaan sopivimmat tuotteet vaivattomasti valikoimasta. Tuotevalikoiman lisäksi demokeittiömme reseptiikka ja ravintola-alan trendien seuraaminen auttavat myös asiakkaitamme omassa työssään”, Emilia kertoo.

Valikoimauudistus kytkeytyy tukku-uudistuksiin, joissa uudistuvat myymälät palvelevat inspiroivalla ja herkullisuutta korostavalla ilmeellä.

”Maaliskuun lopussa ensimmäinen tukku-uudistus Hämeenlinnassa valmistuu. Toimivan valikoiman lisäksi panostamme henkilökunnan asiantuntijuuteen. Heidän osaamistaan vahvistetaan entisestään oman alueen asiakkaiden liiketoiminnan ja tarpeiden ymmärtämisessä”, summaa Emilia.

Monella rintamalla tapahtuvat uudistukset lopulta tukevat samaa päämäärää eli ravintola-asiakkaiden entistä monipuolisempaa palvelua.

Lippulaivatukku näyttämässä suuntaa koko tukkualalle

Uudistuksista yksi näyttävimpiä tulee olemaan Helsingin Konepajan alueelle rakentuva lippulaivatukku, joka vie koko tukkualaa eteenpäin.

”Olemme edistäneet 120 vuotta suomalaista ruokakulttuuria ja uudella lippulaivatukulla palvelemme ravintoloita sekä sijainnin että valikoiman monipuolisuuden puolesta ennen näkemättömällä tavalla”, kertoo toimialajohtaja Jukka Heinänen.

Kuten muutkin Metro-tukun uudistukset, myös lippulaivatukku pyrkii vastaamaan ravintoloitsijoiden toiveisiin.

”Lippulaivatukkumme tarjonnassa tuoretuotteet ovat isossa osassa: hedelmät, vihannekset, kala ja liha sekä maahantuomamme viinit”, sanoo Jukka.

Konepajan lippulaivatukku rakentuu ainutlaatuiseen ympäristöön Konepajan suojeltuun kohteeseen ja muodostaa alueen ravintoloiden, teattereiden sekä tapahtuma- ja urheilukeskusten kanssa helsinkiläisille uuden olohuoneen.

Lue lisää: https://wihuri.metrotukku.fi/meista

 

Lue lisää ajankohtaisia uutisia

Vieritä ylös