POHJOISMAIDEN JOHTAVA TAPAHTUMAKONSEPTI

Pohjoismaiden johtava tapahtuma HORECA-alalla! Olemme levittäytyneet jo viiteen pohjoismaiseen kaupunkiin: Helsinki, Tampere, Tukholma, Göteborg ja Malmö.

UNIIKIT KAKSI PÄIVÄÄ

Kaksi tiivistä tapahtumapäivää varmistavat yritykselle säästön sekä ajassa, rahassa että resursseissa. 

ALAN BISNESVETOISIN KOHTAAMISPAIKKA

Lähde näytteilleasettamaan alan bisnesmielisimpään tapahtumaan, jossa on huima kattaus alan kärkituotteita, palveluita ja osaajia. 

KAIKKEIN LAADUKKAIMMAT VIERAILIJAT

Tapaa alan laadukkaimmat vierailijat. Tapahtumassamme on huima osuus juuri yritysten päätöksentekijöitä. Tiesitkö, että 88% vierailijoistamme päättää ostoista tai vaikuttaa ostopäätöksiin yrityksessään? 

MITÄ YRITYSKUMPPANIMME SANOVAT?

”Olemme olleet mukana Fastfood & Cafe & Ravintola -tapahtumassa useampana vuonna ja aiomme osallistua myös vuonna 2021. Olemme halunneet rakentaa näkyvyyttä brändillemme sekä jakaa tietoa laajasta valikoimastamme ja palveluistamme ravintola-alan ammattilaisille ja päättäjille. Vierailijat ovat avoimin mielin ja messuilla on aikaa keskustella asiakkaiden kanssa ja verkostoitua. Olemme kokeneet tapahtuman hyväksi väyläksi kontaktoida niin nykyisiä kuin uusiakin asiakkaita.”
Lotta Qvick
Customer Marketing Manager, Hartwall
”Fastfood &Café & Ravintola -tapahtuma on yrityksille ja asiakkaille vuoden tärkeimpiä tapahtumia. Tapahtuman tärkein anti yrityksille on uusasiakashankinta, uusien kumppanuus suhteiden solmiminen sekä rakentaa positiivista yrityskuvaa. Hyvin järjestetty messutapahtuma tarjoaa nämä elementit ja luo jatkumon yhteistyöhön.”
Mia Kettunen
Marketing manager, Arla Pro
“Olemme olleet mukana messuilla monta vuotta ja meille FFCR on yksi vuoden kohokohdista. Tapahtumassa on hyvä vauhti, laadukasta ohjelmaa ja toimivat järjestelyt. Tarjoamme leipomotuotteita fastfood-paikoille, kahviloille ja ravintoloille, joten jutun juurta kävijöiden kanssa löytyy aina todella hyvin. Messuilla onnistuminen on paljon kiinni näytteilleasettajan omasta aktiivisuudesta, mutta EasyFairs luo onnistumiselle valmiit puitteet aktiivisella kävijämarkkinoinnillaan ja liidiratkaisuillaan.”
Kaisa Kivistö
Trade Marketing Manager, Food Service, Lantmännen Unibake

Voit jättää yhteydenottopyynnöN niin etsitään yhdessä juuri teille sopiva osallistumistapa!

Vieritä ylös