Pannuja, jotka ovat ihmisten puolella

Suomalainen perheyritys HEIROL on tuonut keittiövälineitä kokkailuun ja leivontaan jo vuodesta 1991. Yli tuhannen tuotteen valikoimasta löytyy laaja valikoima keitto- ja paistoastioita, veitsiä, pienvälineitä, kattaustuotteita sekä kaikkea leivontaan.
Oman valikoimansa lisäksi HEIROL toimii maahantuojana italialaisille klassikoille Marcaton pastakoneille ja Bialettin Mokakeittimille, ranskalaisen La Rochéren lasituotteille sekä belgialaisen Eternumin aterimille. Löydät siis helposti kaiken tarvitsemasi HEIROLin alta!

Puhtaita makuja puhtailla tuotteilla valmistettuna

Tiesitkö, että HEIROL on ainoa suomalainen alan yritys, jonka pinnoitteet ovat 100 % myrkyttömiä? Luonnolle sekä ihmisille haitallisten PFAS-kemikaalien käyttö tuotteiden tuotannossa tai lopputuotteissa on täysin poistettu, ainoana suomessa. Haluamme tarjota ravintoloille mahdollisuuden viedä raaka-aineiden puhtauden loppuun asti tinkimättä tuotteiden laadusta. Onhan täysin myrkyttömällä tuotteella valmistettu annos etu myös asiakkaalle.

99 %:lla ihmisistä on mitattavissa oleva PFAS-taso veressään. PFAS ei ole myrkyllinen vain meille ihmisille, mutta myös eläimille ja luonnolle. PFAS-kemikaalit voivat vaikuttaa meihin kaikkiin haitallisesti eri tavoin, kuten lisäten riskiä syöpiin, korottaen kolesterolia ja heikentäen vastetta rokotteisiin. Onneksi on vastuullinen ja myrkytön vaihtoehto. Lue lisää täältä >>

Ravintola-alan ammattilaiset!

Voit olla HEIROLiin yhteydessä, kun tarvitset laadukkaita työvälineitä keittiöösi. HEIROLilta voit hankkia tuotteet tukkuhintaan ja laskutuksella. Voit olla suoraan yhteydessä saadaksesi lisätietoja ja hintoja p. 075-3266800 tai info@heirol.fi
Tuotteet voit myös hakea helposti HEIROL Shopeista.
Helsinki: Kasarmikatu 46-48 (Savoy-teatterin vieressä)
Turku: Kauppiaskatu 4
www.heirol.fi

Lue lisää ajankohtaisia uutisia

Vieritä ylös