VALMISTAUDU TAPAHTUMAAN

Henkilökuntanne rekisteröinti tapahtuu omatoimisesti ja helposti MyEasyfairs-järjestelmän kautta. Jokaisen osastolla työskentelevän tulee olla rekisteröity tapahtumaan.  

 1. Kirjaudu sisään MyEasyfairsiin tunnuksilla, jotka saitte kun varasitte osaston tapahtumasta. Jos tarvitsette uudet tunnukset, painakaa ”Unohdin salasanani”. 
 2. Klikkaa tapahtumaa, jossa olette yrityskumppanina. 
 3. Valitse ”Valmistele osastosi”, kohta 2 aikajanalla, ja sitten ”Rekisteröi osastohenkilökunta”. 
 4. Sinut ohjataan toiseen portaaliin. Valitse ”Henkilökunta” valikosta vasemmalta.
 5. Klikkaa ”Add new” ja täytä henkilöiden tiedot.
 6. Lopuksi voit valita vasemman kulman napeista, otatko rekisteröitymisen tiedot itse talteen vai lähetätkö ne suoraan henkilökunnalle.

TURVALLISUUTESI ON MEILLE TÄRKEÄÄ

Turvallisuutesi ja terveytesi on meille tapahtuman tärkeimpiä asioita ja nyt maailman tilanteesta johtuen keskitymme siihen enemmän kuin koskaan. Teemme kaikkemme, että tapahtumamme hygieniataso on korkeimmillaan ja osallistua voi turvallisin mielin.

Seuraamme tiukasti Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia. Tiedotamme kaikista mahdollisista toimista lähempänä tapahtumaa, jos ajankohtaiset ohjeistukset vaativat toimia.

My Easyfairs

MyEasyfairs-järjestelmässämme täytätte yritys- ja yhteystietonne, rekisteröitte henkilökuntanne sekä lataatte itsellenne mainosbannereita sekä digitaaliset tapahtumaliput.

OPI TUNTEMAAN VIERAILIJAT
Mikä on Smart Badge?

Smart Badge – Digitaalinen vierailijakortti! Näytteilleasettajana saatte paikalle saavuttuanne osastollenne lukijan, jonka avulla pääsette parantamaan vierailijakokemusta entisestään. Lukija on langaton laite, jota vierailija koskettaa Smart Badge -älyrintakortillaan ja saa automaattisesti kaikki yrityksenne tiedot, jotka olette syöttäneet MyEasyfairs-järjestelmään. Tiedot kootaan yhteen ja lähetetään listana tapahtumapäivän päätteeksi sähköpostilla. 

Jos teillä näytteilleasettajana on GoLeads tai GoPlus -paketti, saatte vielä enemmän hyötyä älyrintakorttiteknologiastamme. Saatte nimittäin itsellenne listan kaikista tapahtuman aikana lukijaanne koskeneista vierailijoista yhteystietoineen. Lista löytyy MyEasyfairsista tapahtuman jälkeisenä päivänä. 

MIKÄ ON Visit Connect?

Saatte Visit Connect -teknologian käyttöönne, jos olette valinneet Easygo Leads tai Easygo Plus -paketin. Palvelu mahdollistaa vierailijan yhteystietojen keräämisen QR-koodilukijan avulla, suoraan vierailijan rintakortista. Tämä on tehokas keino saada liidien tiedot varmaan talteen, ilman pelkoa yhteystietojen tai käyntikortin häviämisestä. 

Lähellä tapahtumapäivää saatte Visit Connect -sähköpostin, josta löydätte yrityskohtaisen linkkinne ja tunnukset järjestelmään. Sähköpostissa on myös ohjeet miten edetä, joten seuraamalla niitä Visit Connectin käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. 

Tärkeää: Muista, että käyttöönotto tulee tehdä ennen tapahtumaa. Tapahtumapaikalla käyttöönottoa ei voida tehdä Easyfairsin puolesta, vaan tarvitsette lähetetyt tunnuksenne sitä varten. Vastaamme toki kysymyksiin mielellämme myös paikan päällä!

Lue lisää Visit Connectista (englanniksi)

AUTAMME TEITÄ NÄKYMÄÄN

Miten Easyfairs markkinoi tapahtumaa?

Olemme täällä auttamassa teitä markkinoinnin kanssa, aina markkinointimateriaaleista verkostollenne jaettavien digikutsujen toimittamiseen. Markkinoimme osallistumistanne ja tuotemerkkejänne. Laitamme mielellämme näkyviin uutisianne, artikkeleitanne ja keksimiänne aktiviteettejanne tapahtumasivuillemme, uutiskirjeisiimme ja sosiaalisen median kanaviimme. Mahdollisuuksia näkyvyydelle kauttamme ovat mm.:

 • Yhteistyö alan järjestöjen ja lehtien kanssa
 • Digimainonta
 • Sosiaalinen media
 • Uutiskirjeet
 • Henkilökohtaisten kutsujen lähetys postissa
 • Digikutsujen lähetys
 • Telemarkkinointi
 • Kutsut ja tiedonjako yhteistyökumppanien, sponsorien ja näytteilleasettajien kautta

Haluatko näkyä kanavissamme? Tai tarvitsetko markkinointimateriaalia?
Ota yhteyttä! 

markkinoidaan yhdessä!

Yrityskumppanina ja näytteilleasettajana luotamme teidän maksimoivan tapahtumaosallistumisen luomat mahdollisuudet jakamalla tietoa FFCR-tapahtumasta verkostollenne ja asiakkaillenne omissa kanavissanne*. Tämä yhteistyössä meidän tekemämme markkinoinnin kanssa tuo paikalle paljon kävijöitä.

 • Kutsukaa asiakkaanne ja verkostonne tapahtumaan.
 • Jakakaa yhteistyötämme kanavissanne.
 • Luokaa julkaisuja; nostakaa alan tärkeä kysymys, polttava aihe tai jännittävä case puheenaiheeksi nettisivuillemme, uutiskirjeeseemme tai somekanaviimme. Merkitse hyvin kirjoittaja sekä yritys ja lähetä tiedot meille osoitteeseen ffcr@easyfairs.com

*Pidätämme oikeuden päättää, mitä tapahtuman markkinointiin liittyen julkaistaan. 

HERÄSIKÖ LISÄÄ KYSYMYKSIÄ?

NÄIN LÖYDÄT PERILLE

MESSUKESKUS
Helsinki

Messuaukio 1
00520 Helsinki

Vieritä ylös