BRINGING THE FOOD PROFESSIONALS TOGETHER

TERVETULOA RAVINTOLA-ALAN TULEVAISUUTEEN

FFCR kutsuu ammattilaiset kahden päivän ajaksi verkostoitumaan ja inspiroitumaan. Tapahtumakattaus on suunniteltu heille, jotka odottavat tapahtumalta vähän enemmän: Koe, näe ja maista mitä ravintola-alalla tapahtuu juuri nyt. Inspiroidu, löydä uusia kumppaneita ja verkostoidu yhdessä alan huippujen kanssa. Tarjolla on kestävän kehityksen valintoja, ideoita sekä ajatuksia herättäviä keskusteluja liiketoiminnan parantamiseksi.

KAKSI TAPAHTUMAPÄIVÄÄ TÄYNNÄ OHJELMAA

Myös tänä vuonna FFCR-tapahtuman ohjelma kuhisee superammattilaisia, joilta kuulemme mitkä ovat uusimmat trendit ja puheenaiheet alalla, ja mitä uusia tuulia on vasta tuloillaan. FFCR:n ohjelman resepti on selkeä: kilpailuja, kokkailua, keskusteluja ja kokemuksia!

Tapaa lähes 200 yrityskumppania

KATSO KETKÄ OVAT JO MUKANA

Katsele näytteilleasettajalistasta, mitkä yritykset ovat tulossa paikalle ja mitä tuotteita ja palveluita on jo esillä. Pohjakartta tulossa pian!

ERIKOISALUEET

TAPAHTUMAN TEEMAT

new local thinking

new ways of operating

New world of experiences

new sustainable world

new world of drinking

new world of tech

FFCR 2023 teemat ovat nostettu aiheista, jotka koskettavat ja puhututtavat alalla juuri nyt. 

Ekologisuus ja ympäristönsuojelu ovat tärkeitä aiheita. Alalla haetaan uusia tapoja vähentää hävikkiä ja pienentää liiketoiminnan hiilijalanjälkeä. Paikallisesti tuotettu ruoka on kasvattanut suosiotaan ja sitä halutaan tukea. Alan ammattilaiset etsivät uusia ratkaisuja henkilöstö- ja resurssivajeeseen ja haluavat tehdä alasta houkuttelevan uusille kasvoille. Juomien maailmassa kuplivat uudet trendit ja teknologian kehitys on tärkeä osa ravintola-alaa. Robotiikka ja tekoäly ovat monessa työssä jo arkipäivää. Koneiden vallankumouksen lisäksi asiakkaat haluavat elämyksellisiä kokemuksia ja tarinallisuutta tuotteen tai palvelun takana sekä henkilökohtaista otetta. 

Tervetuloa tapahtumaan katsomaan ja kuulemaan, miten alan huiput ja kuumimmat yritykset aikovat vastata näihin haasteisiin ja uusiin tuuliin! 

Vieritä ylös