Löydä uusia
yrityskumppaneita

FFCR kutsuu ammattilaiset kahden päivän ajaksi verkostoitumaan ja inspiroitumaan. Maistele, löydä uusia tuotteita ja palveluita ja laajenna ammatillista verkostoasi ruoka-alan ammattilaisten keskuudessa. Tämä tapahtuma on ‘must attend’ kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla ruokamaailman uusimmista virtauksista. Tarjolla on kestävän kehityksen valintoja, ideoita sekä ajatuksia herättäviä keskusteluja liiketoiminnan parantamiseksi. Tervetuloa mukaan!

FFCR food

MIKSI VIERAILLA?

FFCR Helsinki

LÖYDÄ UUSIA KUMPPANEITA

Olit sitten yrityskumppani tai vierailija kahviloiden, pikaruoan tai ravintola-alan parista, meillä on varmasti juuri sinulle jotain mielenkiintoista. Olemme auttaneet jo vuodesta 2007 yrityksiä ja alan kovimpia ammattilaisia solmimaan uusia kontakteja, löytämään uutuustuotteita, saamaan inspiraatiota ja ennen kaikkea tekemään keskenään kauppaa.

Annos FFCR

TRENDIT JA INSPIRAATIO

Fastfood, Café & Restaurant Expo on alusta asti ollut puhtaasti ammattilaistapahtuma. Kun paikalla ovat juuri oikeat ihmiset, seurauksena on alan bisnesvetoisin kohtaamispaikka. Olemme Pohjoismaiden suurin tapahtuma ravintola-alalla ja tapahtumaperheemme yltää jo Helsingin ja Tampereen lisäksi Tukholmaan, Göteborgiin ja Malmöön. Ota kaikki irti mahdollisuudesta tavata satoja näytteilleasettajia sekä tuhansia alan vaikutusvaltaisia henkilöitä.

Arvid Nordqvist

UUSIA
KOHTAAMISIA

Jos olet ollut tapahtumassamme aiemmin, muistat varmaan upeat näytteilleasettajat, joiden osastoja kiertäessä tunnelma on kuin vilkkaalla ravintolakadulla. Ympäristö kuhisee iloisia, elämyksiä odottavia kollegoita, joiden kanssa jaatte sama tavoitteet – olette tulleet tapahtumaan hakemaan uusia bisnesmahdollisuuksia sekä tuoreita kontakteja. Lämpimästi tervetuloa aistimaan ilmapiirimme kaikilla aisteilla: huumaavat tuoksut, uskomattomat maut ja kaikenlaiset kokeiltavat uutuustuotteet odottavat sinua!

Vieraile luonamme!

FFCR on elämys kaikille aisteillesi: hyödynnä kaikkia niitä etsiessäsi ratkaisuja liiketoimintasi tehostamiseksi. Katso, kuule, tunne ja maista mitkä ovat ravintola-alan uusimmat ratkaisut.

FFCR Helsinki
smart badge
Smart badge

Olemme "smart event"

Kaikki vierailijat saavat tapahtumassa nimilapun, jossa on sisällä siru, joka voidaan lukea näytteilleasettajien osastoilla. Näin saat sinua kiinnostavien yritysten tiedot yhdellä kosketuksella. Enää ei ole tarvetta käyntikorttien pinolle, kaikki tiedot vaihtuvat automaattisesti ja saat sähköpostiin listan kaikista yrityksistä yhteystietoineen, jotka herättivät mielenkiintosi tapahtumassa.

FFCR newsletter

PYSY AJAN TASALLA!

Tilaa FFCR-uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukossa tapahtuman kehityksestä, rekisteröinnin aukeamisesta sekä uusimmista ravintola-alan uutisista!

Vieritä ylös