Yleistä!

FFCR viidessä kaupungissa

Tiesitkö, että tapahtumaperheemme ulottuu Pohjoismaissa kolmeen kaupunkiin Ruotsissa sekä kahteen Suomessa? Vierailijamme arvostavat tapahtuman saavutettavuutta ja siksi olemme tuoneet konseptimme useisiin kohteisiin. Jos olet näytteilleasettajana useammassa kuin yhdessä kaupungissa, saat näkyvyyttä usealla erilaisella maantieteellisellä markkinalla ja tavoitat suuremman kohdeyleisön.

FFCR map

Miten kannamme vastuumme?

Meidän ihmisten vaikutus planeettaamme on osoittautunut suuremmaksi kuin luulimme. Kestävän kehityksen linjauksillamme kannustamme näytteilleasettajia ja kävijöitä tekemään pieniä muutoksia, jotka johtavat suureen muutokseen. Lue lisää siitä, mitä me järjestäjinä teemme kantaaksemme vastuumme.

Sustainability FFCR
Helsinki FFCR images

Enemmän kuin
kohtaamispaikka

Olit sitten yrityskumppani tai vierailija kahviloiden, pikaruoan tai ravintola-alan parista, meillä on varmasti juuri sinulle jotain mielenkiintoista. Olemme auttaneet jo vuodesta 2007 yrityksiä ja alan kovimpia ammattilaisia solmimaan uusia kontakteja, löytämään uutuustuotteita, saamaan inspiraatiota ja ennen kaikkea tekemään keskenään kauppaa.

Puhtaasti
ammattilaisille

Fastfood, Café & Restaurant Expo on alusta asti ollut puhtaasti ammattilaistapahtuma. Kun paikalla ovat juuri oikeat ihmiset, seurauksena on alan bisnesvetoisin kohtaamispaikka. Olemme Pohjoismaiden suurin tapahtuma ravintola-alalla ja tapahtumaperheemme yltää jo Helsingin ja Tampereen lisäksi Tukholmaan, Göteborgiin ja Malmöön. Ota kaikki irti mahdollisuudesta tavata satoja näytteilleasettajia sekä tuhansia alan vaikutusvaltaisia henkilöitä.

FFCR Helsnki visitor

Aisti
ilmapiiri

Jos olet ollut tapahtumassamme aiemmin, muistat varmaan upeat näytteilleasettajat, joiden osastoja kiertäessä tunnelma on kuin vilkkaalla ravintolakadulla. Ympäristö kuhisee iloisia, elämyksiä odottavia kollegoita, joiden kanssa jaatte sama tavoitteet – olette tulleet tapahtumaan hakemaan uusia bisnesmahdollisuuksia sekä tuoreita kontakteja. Lämpimästi tervetuloa aistimaan ilmapiirimme kaikilla aisteilla: huumaavat tuoksut, uskomattomat maut ja kaikenlaiset kokeiltavat uutuustuotteet odottavat sinua!

FFCR newsletter

PYSY AJAN TASALLA!

Tilaa FFCR-uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukossa tapahtuman kehityksestä,rekisteröinnin aukeamisesta sekä uusimmista ravintola-alan uutisista!

Vieritä ylös