Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

ENEMMÄN KUIN KOHTAAMISPAIKKA

Olit sitten yrityskumppani tai vierailija kahviloiden, pikaruoan tai ravintola-alan parista, meillä on varmasti juuri sinulle jotain mielenkiintoista. Olemme auttaneet jo vuodesta 2007 yrityksiä ja alan kovimpia ammattilaisia solmimaan uusia kontakteja, löytämään uutuustuotteita, saamaan inspiraatiota ja ennen kaikkea tekemään keskenään kauppaa.

PUHTAASTI AMMATTILAISILLE

Fastfood, Café & Restaurant Expo on alusta asti ollut puhtaasti ammattilaistapahtuma. Kun paikalla ovat juuri oikeat ihmiset, seurauksena on alan bisnesvetoisin kohtaamispaikka. Olemme Pohjoismaiden suurin tapahtuma ravintola-alalla ja tapahtumaperheemme yltää jo Helsingin ja Tampereen lisäksi Tukholmaan, Göteborgiin ja Malmöön. Ota kaikki irti mahdollisuudesta tavata satoja näytteilleasettajia sekä tuhansia alan vaikutusvaltaisia henkilöitä.

AISTI ILMAPIIRI

Jos olet ollut tapahtumassamme aiemmin, muistat varmaan upeat näytteilleasettajat, joiden osastoja kiertäessä tunnelma on kuin vilkkaalla ravintolakadulla. Ympäristö kuhisee iloisia, elämyksiä odottavia kollegoita, joiden kanssa jaatte sama tavoitteet – olette tulleet tapahtumaan hakemaan uusia bisnesmahdollisuuksia sekä tuoreita kontakteja. Lämpimästi tervetuloa aistimaan ilmapiirimme kaikilla aisteilla: huumaavat tuoksut, uskomattomat maut ja kaikenlaiset kokeiltavat uutuustuotteet odottavat sinua! 

UUSI KONSEPTI HELSINGISSÄ

Live-keittiössä saat seurata vierestä alan kärkiammattilaisten työtä ja Loungessa tapaat monia kollegoita. Tutustu ohjelmaamme lähempänä tapahtumaa ja bongaa juuri sinun makuusi osuvat ohjelmanumerot!

Vieritä ylös