Jeemlyn kassajärjestelmällä ravintolan arki rullaa kevyesti 

Jeemly on ravintolaympäristöön suunniteltu kassajärjestelmä, jonka täysin muokattavat ominaisuudet tehostavat yrityksesi toimintaa. 
Jeemly yhdistää kassajärjestelmän sekä toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät toiminnot ravintolan tuottoa parantavaksi kokonaisratkaisuksi, jonka avulla luot lisää kassavirtaa missä ja miten haluat. Jeemly on paljon enemmän kuin vain kassajärjestelmä!

Jeemlyn avulla

  • Luot onnistuneen asiakaskokemuksen
  • Hallitset varastoa ja hävikkiä
  • Tehostat ravintolasi toimintaa

Jeemly on aina toimintavarma kassajärjestelmä

Jeemly toimii aina, verkkoyhteyksien kunnosta riippumatta. Jeemlyn toiminta perustuu paikallisesti ravintolan laitteille asennettuun sovellukseen ja tietokantaan. Jopa sisäinen verkko voi olla epäkunnossa, offline-kassa toimii joka tapauksessa ja asiakaspalvelu rullaa.
Jeemly-kassa synkronoi tietonsa Jeemly Pilvipalveluun, mikäli sellainen on käytössä. Vaikka Pilvipalveluyhteys olisi tilapäisesti poikki, kassa toimii normaalisti ja yhteyden palattua tiedot päivittyvät automaattisesti molempiin suuntiin.

Jeemly parantaa myyntiä ja asiakaskohtaamista

Menestyvän ravintolan takana on onnistunut asiakaskokemus. Sen myötä asiakas palaa yhä uudestaan, tuo mukanaan muita ja suosittelee ystävilleen. Jeemly auttaa kehittämään asiakaspalveluasi ja ohjaa sujuvasti lisämyyntiin.
Asiakaskokemukseen ravintolassa vaikuttavat muun muassa palvelutilanteen joustavuus, tarjoilijan suositukset ja tieto tuotteiden tarkemmasta sisällöstä. Näissä kaikissa tukee helppokäyttöinen ja luotettava kassajärjestelmä. Jeemly tarjoaa oikeaa tietoa asiakaspalvelutilanteen tueksi ja luo tarjoilijalle parhaat onnistumisen edellytykset asiakaskohtaamiseen.
Jeemly ohjaa sinua kohti unelmaasi, kasvaen ominaisuuksiltaan liiketoimintasi mukana.
Tule tutustumaan Jeemlyn toimintaan FFCR-tapahtuman osastolla 1d5!

Lue lisää Jeemly-kassajärjestelmästä >>

Lue lisää ajankohtaisia uutisia

Vieritä ylös