FAQ VIERAILIJALLE

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin!

YLEISTÄ

22.3. keskiviikko 10:00 – 18:00
23.3. torstai 10:00 – 17:00

Messukeskuksen majoitusmahdollisuuksia löydät täältä

Erittäin kattavat tulo-ohjeet löydät täältä.

Turvallisuutesi ja terveytesi on meille tapahtuman tärkeimpiä asioita ja nyt maailman tilanteesta johtuen keskitymme siihen enemmän kuin koskaan. Teemme kaikkemme, että tapahtumamme hygieniataso on korkeimmillaan ja osallistua voi turvallisin mielin.

Seuraamme tiukasti Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia. Tiedotamme kaikista mahdollisista toimista lähempänä tapahtumaa, jos ajankohtaiset ohjeistukset vaativat toimia.

PAIKAN PÄÄLLÄ

Vartioitu vaatesäilytys löytyy sisäänkäynnin yhteydestä.

Messukeskuksella on suuri parkkihalli, lisää tietoa ja hinnat täältä

Valitettavasti lemmikit eivät saa osallistua tapahtumaan (poislukien opaskoirat).

Messukeskuksesta löytyy kahvila sekä ravintola.

FFCR on puhtaasti ammattilaistapahtuma ja avoinna vain liike-elämän ja julkisen sektorin edustajille. Sisäänkäynnin yhteydessä voidaan vaatia henkilöllisyystodistus ja organisaation tietoja. Ikäraja on 18 vuotta. Emme valitettavasti voi päästää sisään lapsia, opiskelijoita tai yksityishenkilöitä. Lastenvaunut ja suuret matkalaukut eivät ole sallittuja messuhallissa.

OHJELMA

Et tarvitse varauksia – kun rekisteröidyt vierailijaksi ja saat digitaalisen pääsylipun QR-koodilla rekisteröintilomakkeeseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kun saavut messuille, valitset vapaasti, mitä ohjelmasisältöä haluat seurata.

Huomioithan, että sinun tulee olla rekisteröitynyt vierailijaksi ja saanut pääsylipun voidaksesi osallistua messujen ohjelmaan. Pääsylippu on maksuton kaikille alalla työskenteleville.

LIPUT JA ILMOITUKSET

Jos olet antanut virheellisiä tietoja, voit rekisteröityä vierailijaksi oikeilla tiedoilla tai ottaa meihin yhteyttä.

Lippusi lähetetään sähköpostiisi varauksen yhteydessä, etsi sähköpostiosoitetta noreply@ndc.easyfairs.com

Jos et vieläkään löydä lippuasi, voit ottaa meihin yhteyttä.

Pääsylippua ei voi siirtää toiselle henkilölle, koska se on henkilökohtainen. Alan kollegoita on kuitenkin mahdollista kutsua maksutta. Kun he rekisteröityvät vierailijaksi, he saavat oman henkilökohtaisen pääsylippunsa.

JÄIKÖ VIELÄ LISÄÄ KYSYMYKSIÄ?

MESSUKESKUS 
Helsinki
Messuaukio 1
00520 Helsinki

Vieritä ylös