Danish Crownilla on takana yli 130 vuotta historiaa täynnä perinteitä ja innovaatiota, ja katse kohti tulevaisuutta kestävän kehityksen agendan myötä

Kestävä kehitys tekemisen ytimessä

Danish Crown ottaa johtoaseman työssään kohti kestävää siirtymistä elintarviketuotannossa ja lisää investointeja kestävään kehitykseen ja innovaatioihin koko arvoketjussa maatilalta ruokapöytään nopeuttaakseen kehitystä.
Kestävä kehitys on uuden liiketoimintastrategian, Feeding the Future, perusta. Danish Crownin tavoitteena on olla johtava toimija kestävän lihantuotannon alalla vuoteen 2030 mennessä. Avain tämän tavoitteen saavuttamiseen on lisäarvon luominen käytettävissä olevista resursseista, ja perustaa liiketoiminta kestävästi tuotettuun korkealaatuiseen lihaan.
Danish Crown tavoitteena on puolittaa ilmastojalanjälki vuoteen 2030 mennessä. Tämän eteen tehdään töitä joka päivä, sekä viljelijöiden kanssa, logistiikassa että teurastamoissa.

Laaja tuotevalikoima palvelee asiakkaita ympäri maailman

Danish Crown on useiden tunnetuimpien ja suosituimpien tanskalaisten merkkien takana, ja valmistaa mm. pekonia, leikkeleitä, makkaraa, keittoja, valmisruokia, lihapullia ja säilykkeitä. Tuotemerkkejä ovat Tulip, Mou, GØL, Steff-Houlberg ja Den Grønne Slagter. Danish Crown -tuotteita käyttävät asiakkaat jopa 80 eri maassa. Asiakkaiden määrä kasvaa tasaisesti, sillä yhä useammat kuluttajat ympäri maailmaa arvostavat hyvää makua, laatua sekä elintarviketurvallisuutta, jonka Danish Crown tuotteillaan takaa.

Danish Crown Professional – Maailmanluokan valikoima

Danish Crown Professional on myös yksi Tanskan suosituimmista ruokaloiden, ravintoloiden ja julkishallinnon toimittajista. Tätä liiketoimintaa tukee mm. yhteistyö Catering Forumissa, jossa Danish Crown yhdessä useiden muiden tunnettujen toimittajien kanssa työskentelee jatkuvasti luodakseen asiakkailleen mahdollisimman laajan valikoiman ja parhaat tuotteet.
Messuilla löydät Danish Crownin osastolta 3f51, jossa pääset muun muassa maistamaan laadukkaita hotdogeja, herkullisen rapeaa pekonia ja paljon muuta!

Lue lisää ajankohtaisia uutisia

Vieritä ylös