God Morgon® tarjoaa hurmaavia makunautintoja jokaiseen hetkeen!

GOD MORGON® – PAREMPIIN HETKIIN!

God Morgon panostaa parempaan huomiseen. Appelsiini- ja omenatäysmehuissa käytetään vastuullisesti Braziliassa kasvatettuja appelsiineja ja eurooppalaisia omenoita. Näillä appelsiini- ja omenaviljelmillä huolehditaan niin työntekijöiden kuin ympäristönkin hyvinvoinnista.

Pakkauksissa on vastuullisista raaka-aineista viestivä merkki. God Morgon annospakkaukset valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä ja on helposti kierrätettävä.

God Morgon on Team Rynkebyn suurin tukija. Joka kesä järjestettävä eurooppalainen hyväntekeväisyyspyöräily kerää rahaa vakavasti sairaille lapsille ja heidän perheilleen pyöräilemällä Pariisiin. Tapahtuman tuotot lahjoitetaan suoraan kunkin maan lasten syöpäsäätiöille ja -yhdistyksille.

Energiaa uuteen vuoteen God Morgon Berry Blend Smoothiella!

Uutuus God Morgon Berry Blend smoothie täydentää God Morgon smoothie –sarjaa.
Berry Blend on marjoja ja hedelmiä sisältävä raikas smoothievaihtoehto, ilman kofeiinia ja kuitua. Tämä herkullinen smoothie sopii laajalle kohderyhmälle, myös lapsille.

 

godmorgon-logo
fsc-godmorgon

Tervetuloa tutustumaan God Morgon tuotteisiin sekä maistamaan uutta Berry Blend smoothieta messuosastolle 3b46!

Lue lisää ajankohtaisia uutisia

Vieritä ylös