Hätälän innovatiivinen uutuus kotimaisesta muikusta

Hätälän Muikkuli on mutkaton uutuus lounastarjoiluihisi: ympäristöystävällistä luonnonkalaa monipuolisessa ja helppokäyttöisessä pihvimuodossa. Näppärän kokoinen ja mukavan makuinen Muikkuli-pihvi sujahtaa niin street foodiksi hodarin sisään kuin aterian proteiinilähteeksi perunan, kasvisten tai pastan seurana. Ruodoton, pintapaistettu pihvi on saatavilla pakastettuna ME 5 kg pakkauksessa – messutarjouksena hintaan 9,95€/kg (sis. alv)!

Kysy lisää palvelevasta myynnistä: horeca.tilaus@hatala.fi

Yhteistyössä WWF ja Hätälä

Muikkuli on osa Hätälä Oy:n, WWF Suomen ja WWF Nuorten yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää kestävistä kalakannoista peräisin olevien kotimaisten kalojen saavutettavuutta ja kysyntää. Osana yhteistyötä Hätälä tukee lahjoituksella WWF:n työtä kestävien kalavalintojen edistämiseksi.

Hätälä on mukana Fastfood & Café & Restaurant -tapahtumassa osastolla 2g52. Tervetuloa juttusille!

Lue lisää ajankohtaisia uutisia

Vieritä ylös