Bär Barin perustaja Jasmiina Vilpponen mukana tapahtumassa 

Jasmiina Vilpponen on Bär Barin, suomalaiseen superfoodiin erikoistuneen smoothie- ja sandwichbaarin, toinen perustaja ja yrittäjä. Jasmiina on koulutukseltaan juristi ja ekonomi ja aloitti uransa in-house juristina pääomasijoitusalalla, mistä hän siirtyi mainostoimistoon ensiksi asiakasvastaavaksi ja eteni sitten myyntijohtajasta COO:ksi.
Jasmiina on viettänyt lapsesta asti aikaa marjametsässä ja heräsi miettimään, miksei maailmalla tai edes Suomessa hehkuteta huipputerveellisiä suomalaisia marjoja, jotka kasvavat luonnonmukaisesti maailman puhtaimman luonnon äärellä.

Bär Barin hän perusti 2018, koska halusi brändätä suomalaiset marjat, jotka ovat globaalistikin katsottuna laadukkainta superfoodia.

Bär Bar myy smoothieita, smoothiekulhoja, shotteja ja pariloituja sandwichejä, ja tavoitteena on, että tulevaisuudessa maailmalla hehkutetaan pohjoismaisia marjoja ylivoimaisena superfoodina esim. acai-marjojen tapaan. Bär Barilla on useampi toimipiste pk-seudulla ja franchising-liiketoimintaa Turussa, Tampereella ja Viking Linella. 

FFCR-tapahtumassa Jasmiina tulee puhumaan siitä, miten kotimaista superfoodia voi nauttia hyvällä fiiliksellä ja herkullisesti. Jasmiinan puheenvuoroa voit seurata Livekeittiössä 22.3. kello 15.45 alkaen. 

Lue lisää ajankohtaisia uutisia

Vieritä ylös