Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

Solteq Commerce Cloud tuo yhteen ravintolasektorin ydintoiminnot

Solteq on mukana FFCR-tapahtumassa! Pohjoismainen Solteq tarjoaa IT-palveluita ja ohjelmistoratkaisuja yrityksille kautta toimialojen.

”Teemme huomisesta paremman yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Palava halu kuunnella ja ymmärtää asiakasta ohjaa toimintaamme. Näkemyksellinen osaamisemme ja sitoutuneet ihmiset ovat perustamme. Lopputuloksena on käytännön työkaluja ja ratkaisuja – asiakkaidemme liiketoiminnan menestystarinoita.”

Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmä ravintolalle

Solteq Commerce Cloud on ravintolasektorille suunnattu moderni pilvipohjainen kaupankäynnin ratkaisu. Se tuo yhteen kassatoiminnot, myynnin, tilausten, toimitusten ja tuotetiedon hallinnan sekä ravintolan ydintoimintojen, kuten valmistavan keittiön prosessien ohjauksen.

Helppokäyttöinen ja integroitava ratkaisu mahdollistaa ravintolan monikanavaisen myynnin, kooten tilaukset eri kanavista suoraan valmistavaan keittiöön ja kassalle.

Yksittäisistä kahviloista ravintolaketjuihin – Solteq Commerce Cloud tarjoaa ratkaisun jokaiselle

Solteq Commerce Cloud sopii kaiken kokoisille ravintola-alan yrityksille aina yksittäisistä pikaruokaravintoloista lounasravintoloihin ja kahviloihin – ketjuohjattuja ravintoloita unohtamatta.

Palvelun yksinkertainen hallinta tapahtuu verkkoselaimen kautta ja tukee erilaisia myyntikanavia, kuten verkkokauppaa, itsepalvelukioskia ja perinteistä kassaa. Ulkoasun ja päätteiden hallinta onnistuu myös helposti hallintasivuston avulla. Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmä on offline-kyvykkyytensä puolesta luotettava ratkaisu myös messuille, festareille ja tapahtumiin.

Ravintolaketju voi ohjata taustajärjestelmän kautta mm. reseptejä, tuotetietoja sekä hinnoitteluja. Myös ravintolan myynnin seuranta onnistuu reaaliaikaisesti yhdestä järjestelmästä. Myyntitiedot voidaan integroida suoraan kirjanpitojärjestelmään, joka säästää aikaa ja vähentää virheiden mahdollisuutta tietojen siirrossa

Solteq Commerce Cloud mukana lukuisissa menestystarinoissa

Turkulainen VoiVeljet -ravintolaperhe lähti uudistamaan kassajärjestelmäänsä tavoitteenaan päivittää koko järjestelmä vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita. VoiVeljet halusi kassajärjestelmän, joka on helppokäyttöinen ja selkeä, ja vähentää arjen kiireessä tapahtuvia virheen mahdollisuuksia.

 

VoiVeljet päätyi valinnassaan Solteq Commerce Cloud -järjestelmään, sillä heidän kokemuksensa mukaan Solteqin järjestelmä pystyy vastaamaan juuri niihin ongelmakohtiin, joihin vanha järjestelmä jätti aukkoja.

 

”Yhteistyö on ollut erittäin luontevaa ja uskon, että pystymme rakentamaan Solteq Commerce Cloudista sellaisen järjestelmän, joka auttaa meitä kasvun tiellä.” – Janne Juvonen, toimitusjohtaja, VoiVeljet Oy

FFCR-tapahtumassa pääset kuulemaan lisää Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmästä osastolla 1d33!

 

Lue lisää Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmästä

Lue lisää ajankohtaisia uutisia

Vieritä ylös