Tarkiainen Winery tarjoaa laadukkaan makumaailman ja vahvan artesaanitaidon juomatuotteet – vaativampaankin makuun

Tarkiainen Winery on pieksämäkeläisen, luonnonmukaisia juomia valmistavan Mahla Forestin premium brändi. Vuonna 2021 perustetun Tarkiainen Winery -brändin alle on koottu yrityksen premium-alkoholijuomat sekä alkoholittomat kuohuviinit. Tuotteet ovat kaikki laadukkaita, käsin ja vankalla ammattitaidolla valmistettuja artesaanijuomia. Kaiken pohjana ovat suomalaisen luonnon puhtaat raaka-aineet, kuten koivunmahla, kuusenkerkkä, marjat sekä vesi.

Tarkiainen Winery valmistaa kahta erilaista alkoholitonta kuohua: Lagrima Arctica on valmistettu yrityksen omalta tilalta kerätyistä kuusenkerkistä, ja Grosella pitää sisällään rypäleitä sekä karviaismarjoja.

Lagrima Arctica

Lagrima Arctica eli arktinen kyynel on suomalainen juhlajuoma, joka maistuu luonnon riemulta. Se on väriltään kuparisen keltaista, kuin matalalta paistavan kevätauringon kultaama hanki, ja se kuohuaa vahvana kuin kinokset halkaiseva villipuro. Sen makeus on sitruksisen raikasta kuin metsäkukkien hunaja, sen pihkaisuus on vain inkiväärinen aavistus, kuin nuoren kuusipuun lupauksena aikuisuuden voimasta.

Lagrima Arctica on täysin alkoholiton, joten se sopii juhlajuomana vaihtoehdoksi kuohuviinille, shampanjalle, tai osana cocktaileja.

Tarjoile sitä suolaisten sormisyötävien, tai raikkaiden ja aromikkaiden jälkiruokien ja leivonnaisten kanssa

Grosella

Grosella on karviaisista ja viinirypäleistä valmistettu suomalainen juhlajuoma. Se on alkoholiton kuohuviini, joka sopii loistavasti korvikkeeksi hienoille shampanjoille ja kuohuviineille. Se valmistetaan erilaisia menetelmiä käyttäen tuloksena raikas, hedelmäinen, ryhdikäs ja aromikas kuohuviini, jossa on sokeria vain 5g/100ml.

Juhlajuomana Grosella on vertaansa vailla. Luonnon juhlasalissa kypsynyt kuohuva on valmiina lunastamaan lupaukset laadusta, voittamalla juhlien vaativimmankin maun puolelleen

Sopii maljajuomaksi, osaksi cocktaileja ja mocktaileja, seurustelujuomaksi tai ruokajuomaksi vaikka läpi koko aterian.

Kuohut pitävät sisällään aitoja luonnon raaka-aineita, tinkimättä laadusta. Tarkoituksena on ollut valmistaa alkoholittomat kuohut, jotka oikeasti ovat kuohuviinimäisiä ja näin ollen tasavertainen vaihtoehto aidolle kuohuviinille. Molempiin kuohuihin on saatu reilusti kauniita kuplia, aitoa makua ja jo niiden tuoksussa voi tunnistaa karviaismarjan sekä kuusenkerkän.

Tarkiainen Wineryyn pääset tutustumaan tarkemmin FFCR Helsinki tapahtumassamme maaliskuussa!

Lue lisää ajankohtaisia uutisia

Vieritä ylös