Luotettava myyntikumppanisi Suomessa – Yhteistyökumppanimme Salesmart

Mikä on Salesmart?

Salesmart on vuonna 2003 alkunsa saanut myynti- ja markkinointiyhtiö. He toimivat menestyksekkäästi eri päämiesten sekä brändien kanssa edustaen heidän tuotteitaan sekä palveluitaan ja luoden luottamuksellisia asiakassuhteita. Salesmartin tunnistaa erityisesti kenttämyyntipalveluista sekä tuloksellisesta tavasta tehdä myyntityötä. Näin pitkät kumppanuudet, saavutetut tavoitteet ja kaupan luottamus ovat tehneet heistä luottokumppanin alalla.

Salesmartin portfolio sisältää sekä kotimaisia että kansainvälisiä tuotteita, jotka tuovat laadullaan sekä lisäarvollaan hyviä ratkaisuja monen arkeen. Missiona on kasvattaa näiden tuotteiden myyntiä sekä markkinaosuuksia ja siinä heitä puskee heidän arvonsa:

  • OMISTAUTUMINEN – se mitä teemme, teemme kuin omaamme
  • LÄPINÄKYVYYS – toiminnan kehityksen kannalta on tärkeää, että arvioimme ja keskustelemme avoimesti tekemistä ja tuloksista yhteistyökumppaneidemme kanssa
  • LUOTETTAVUUS – luottamukseen perustuva yhteistyö kestää ylä- ja alamäet ja auttaa meitä keskittymään asioihin jotka edistävät yhteistä päämääräämme
  • PITKÄJÄNTEISYYS – asiat eivät aina mene kuten suunnitellaan, pitkäjänteisyys tuo asioihin perspektiiviä ja laittaa suunnitelmallisuuden toiminnan kärjeksi
  • MENESTYMINEN – menestymisen tahto saa meidät antamaan sen ylimääräisen hikipisaran ja ponnistuksen joita asioiden saavuttaminen välillä vaatii ja palkitsee meidät

Me hoidamme myyntityön

Salesmartin henkilökunta koostuu alan kokeneista ammattilaisista, joiden kanssa on mukavaa ja vaivatonta työskennellä. Heille tärkeää ovat luottamukselliset asiakassuhteet ja kaikinpuolin toimiva yhteistyö, aina tuotekehityksestä toimivaan tavarapeliin ja tyytyväisiin loppuasiakkaisiin saakka.
Tavoitteena on pitää kiinni vahvuuksista sekä kehittää toimintaa siten, että Salesmart olisi Pohjoismaiden paras ja edistyksellisin toimija alalla. Myynnin ulkoistaminen on enenevissä määrin nykypäivää ja Salesmart uskoo, että tuotteiden omistajien kannattaa sijoittaa resurssinsa tuotekehitykseen ja brändi-arvon kasvattamiseen. Tule siis tutustumaan Salesmartin tarjoamiin kasvumahdollisuuksiin suosituimmassa ravintola-alan amattilaistapahtumassa.

Tutustu lisää

Kiinnostuitko tulemaan yrityskumppaniksemme

Vieritä ylös