Yrityskumppanimme eSmiley tarjoaa innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja ammattikeittiöissä

eSmiley on asettanut tavoitteekseen keventää keittiöiden dokumenttiviidakkoa, tehdä lainsäädännön noudattamisesta paljon helpompaa ja samalla auttaa asiakkaitaan parantamaan elintarviketurvallisuuttaan.

eSmiley on luotu selvään tarpeeseen. Yritys on perustettu Tanskassa, jossa elintarviketurvallisuuden vaatimukset ovat erittäin korkealla ja ravintoloiden omavalvonta on perinteisesti ollut erittäin vaivalloinen prosessi kynällä paperille tehtynä. eSmiley on muodostunut tälle tehokkaammaksi vaihtoehdoksi, helpottaen keittiöiden toimintaa digitaalisten ominaisuuksien ansiosta.

“Haluamme kehittää ratkaisuja, jotka yksinkertaisesti helpottavat ammattikeittiöiden arkea”

– eSmiley

 

Vähennä hävikkiä ja säästä rahaa

eSmileyn tavoitteena on suuren dokumenttiviidakon helpottamisen lisäksi jouhevoittaa elintarvikealan keittiöiden arkea innovatiivisen FoodWaste -hävikkityökalun avulla. 

Digitaalinen FoodWaste-työkalu mahdollistaa helpon sekä nopean tavan vähentää ammattikeittiön hävikkiä. Ohjelmisto on tehty helppokäyttöiseksi ja se antaa paremman mahdollisuuden analysoida hävikin alkuperää ja mistä osista hävikki koostuu. FoodWaste havaitsee sellaisen hävikin, jota vähentämällä voi saavuttaa parhaiten säästöä, kokoaa kokonaisvaltaiset raportit ja ohjelmisto on mahdollista räätälöidä keittiöön kuin keittiöön. Tämän lisäksi eSmileyn ammattilaiset auttavat palvelun käyttöönottoon sekä tukevat koko yhteisen matkan ajan! 

Tähän mahtavaan yrityskumppaniimme sekä heidän digitaalisiin omavalvonnan sekä hävikin estämisen palveluihin pääset tutustumaan ensi maaliskuussa FFCR-Helsinki tapahtumassamme!

Tutustu lisää

Kiinnostuitko tulemaan yrityskumppaniksemme

Vieritä ylös