T.R. Björkbom tuo drinkkien sekä jälkiruokien “must have” ainesosat

Ranskalainen MONIN on vuonna 1912 perustettu perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia makusiirappeja ja kastikkeita sekä uutuutena Hedelmäpyreitä. MONIN Le Fruit-sarjaan kuuluu yli 19 makua, uusimpina tulokkaina raikkaat sitruspyreet: Verigreippi, Mandariini, Yuzu ja Lime. MONIN Le Fruit pyreet sisältävät vähintään 50 % hedelmää tai marjaa, jolloin saat juomiin sekä ruokiin raikkaan, tuoreen hedelmän ja marjan maun ympäri vuoden! MONIN Le Fruit pyreet sopivat erinomaisesti cocktaileihin, mocktaileihin, lemonadeen sekä jääteehen. MONIN Le Fruit sarjaa voi myös käyttää keittiöissä ja konditorioissa esimerkiksi jälkiruokiin sekä leivoksiin ja kakkuihin.

Keräsimme tähän muutamia MONIN Le Fruit reseptejä T.R. Björkbomin reseptiarkistosta. Virkistävät craft limonadit ovat vailla vertaansa lämpimän kesän aikana, ja ne ovat todella helppoja sekä nopeita valmistaa. Innovoi ja luo uutta MONIN Le Fruit pyreiden avulla tai katso lisää reseptejä T.R.Björkbomin sivuilta.

Lime Mule

Ainesosat:
30 ml MONIN Limepyre
40 ml vodka
100 ml inkivääriolut

Ohje:
Laita kaikki ainesosat jäillä täytettyyn lasiin ja sekoita. Koristele haluamallasi tavalla.

Blueberry Lemonade

Ainesosat:
30 ml MONIN Cloudy Lemonade siirappi
15 ml MONIN Mustikkapyre
250 ml soodavettä

Ohje:
Laita kaikki ainesosat jäillä täytettyyn lasiin ja sekoita. Koristele haluamallasi tavalla.

Pineapple Lemonade

Ainesosat:
30 ml MONIN Cloudy Lemonade siirappia
15 ml MONIN Ananaspyre
250 ml soodavettä

Ohje:
Laita kaikki ainesosat jäillä täytettyyn lasiin ja sekoita. Koristele haluamallasi tavalla.

Tutustu lisää

Kiinnostuitko tulemaan yrityskumppaniksemme

Vieritä ylös