Erikoisalue: Local & Green & Organic

Torityylillä somistettu alue on ainutlaatuinen mahdollisuus esittäytyä alan ostopäättäjille sekä tehdä merkittävää myyntiä resursseja säästäen. Olipa yrityksesi kasvis,- vege-, vegaani-, lähiruoka- , pien- tai luomutuottaja, tämä on uniikki mahdollisuus tuoda yritykselle lisänäkyvyyttä ja tunnettavuutta alan ammattilaisten keskuudessa. Varaa paikkasi jo lähes loppuunmyytyyn päähalliin upealle sijainnille!

Tulemme rakentamaan Helsingin kevään 2023 tapahtumaan kyseisen erikoisalueen jo lähes loppuunmyytyyn halli kolmoseen. Alueelle rakennamme vähän pienempiä osastopaikkoja ja alueelle mukaan pääsevät yritykset ovat mielenkiintoisia yrityskooltaan vähän pienempiä kasvis,- vege-, vegaani-, lähiruoka- , pien- ja luomutuottajia.   

Tapahtumaamme osallistuminen tarjoaa yrityksellenne ainakin seuraavanlaisia mahdollisuuksia:

  • Lisätä myyntiä ja säästä aikaa, vaivaa, ja rahaa. Kaksi intensiivistä myyntiin keskittynyttä päivää antaa mahdollisuuden tuloksiin, joihin tapahtuman ulkopuolella kuluu resursseja moninkertaisesti.
  • Tapahtumassa asiakkaanne tulevat luoksenne. Voitte tavata alan merkittävimmät ostopäättäjät kasvotusten, kerätä tehokkaasti talteen liidit tarjoamamme tapahtumateknologian avulla, sekä edistää yleisesti alan kasvua ja kehitystä.
  • Esitellä uutuustuotteenne ja -palvelunne.
  • Lisätä näkyvyyttänne ja tunnettavuuttanne alan yritysten keskuudessa.

Osallistuminen: Alue tullaan toteuttamaan yhtenäisenä alueena, jossa pienet osastopaikat muodostavat erillisen alueen. Somistamme alueen myös teeman mukaisesti torityylillä. 

EasyGo-GoLeads -markkinointipaketti pitää sisällään:

  • MyEasyfairs profiili (oman minikotisivunne) tapahtuman kotisivuilla, jonka kautta näytte ja kuulutte vierailijoille ennen, aikana ja jälkeen tapahtuman, sekä pääsette kertomaan yrityksestänne itse suoraan vierailijoille.
  • Valmista markkinointimateriaalia: printtikutsut ja yrityskohtainen rekisteröintilinkki käyttöönne jaettavaksi omille tärkeille asiakkaillenne/potentiaalisille asiakkaille. Rekisteröintilinkin kautta rekisteröityneet vieraat näkyvät MyEasyfairs profiilissanne. Saatte myös ilmoituksen vieraan saapumisesta tapahtumaan SMS-viestinä, mikäli asennatte muistutukset käyttöönne.
  • Touch & Collect lukija (1kpl), jolla keräätte juuri teistä kiinnostuneiden vieraiden älyrintakorteista itsellenne kontaktilistaa. Vierailijat, jotka skannaavat älyrintakorttinsa lukijaanne saavat päivän päätteeksi sähköpostin teidän yrityksestänne (MyEasyfairs -profiilinne kautta) ja teille latautuu lista vierailijoista, jotka ovat olleet kiinnostuneita teistä.
  • Visit Connect sovellukseen lisenssi (1kpl), Sovelluksen voi ladata joko puhelimeen tai tabletille. Sen avulla hallinnoitte ja keräätte talteen osastollanne tapahtuneiden keskustelujen pohjalta omia liidejä. Visit Connectilla voitte jo paikan päällä mm. lisätä muistiinpanoja kunkin vierailijan kohdalle, jolloin seuranta helpottuu

Kiinnostuitko? 

Vieritä ylös