FFCR event photo

FFCR Helsinki 22.-23.3.2023

Fastfood & Cafe & Restaurant Expo on kokonaisvaltainen tapahtumaelämys. 
Nyt saat mahdollisuuden tavata muita ravintola-alan yrityksiä ja monenlaisia toimijoita saman katon alla. Voit kohdata yritysten ostopäättäjät kasvotusten, ja näet mitä ravintola-alan nykyhetki ja tulevaisuus pitää konkreettisesti sisällään. 

Olemme palanneet tuomaan horeca-alan kaikenlaiset toimijat jälleen yhteen. Tapahtumassamme on ainutlaatuinen mahdollisuus markkinoida uusia tuotteita, palveluita sekä tuotantotapoja, sillä vierailijakunnan ollessa täysin ammattilaisista koostunut, olemme horeca-alan bisnesvetoisin tapaamispaikka ja samalla ainoa koko alan puhdas ammattilaistapahtuma.

Viime tapahtumamme oli suuri menestys, ja se keräsikin lähes 240 yrityskumppania esittelemään ja markkinoimaan tuotteitaan ja palveluitaan, tämä sisälsi sekä suuret tunnetut alan toimijat että nuoremmat kasvavat yritykset. Samaisessa tapahtumassa huimat 87 % vierailijoista oli yrityksessään päättävässä asemassa, mikä teki tapahtumasta ainutlaatuisen paikan luoda kontakteja. Tavoitteenamme on, että 2023 tapahtuma on entistäkin parempi!

Tapahtumassa on jälleen tuttuun tapaan käytössä edistynyt tapahtumateknologiamme, joka mahdollistaa yhteystietojen ja informaation vaihdon sujuvasti ja tehokkaasti.

Uutuutena tapahtumassamme ovat entistä upeammat erikoisalueet, joihin on koottu toimijat yhteisen teeman ympärille: Local & Green & Organic sekä Brewery & Winery & Distillery.

Jaamme tapahtumaan liittyviä artikkeleita, uutisia sekä tietoja jatkuvasti sivuillamme!

Tervetuloa mukaan!

Vieritä ylös