Erikoisalue: Brewery & Winery & Distillery

Tällä viihtyisällä erikoisalueella alkoholialan toimittajat pääsevät esittelemään uusimmat tuotteet, trendit ja valmistustavat alkoholiostoista vastaaville vierailijoille sekä luovat merkittäviä suhteita muihin toimijoihin ja solmivat kauppoja ostopäättäjien kanssa. Alue saavutti viime tapahtumassa suuren suosion vierailijoiden keskuudessa. Yhtenäisellä ilmeellä rakennettu teema-alue on helppo ja kustannustehokas tapa osallistua.

Erikoisalue on tarkoitettu panimoille, viinitiloille, tislaamoille, alkoholitukkureille, alkoholinmaahantuojille ja muille yrityksille jotka myyvät ja markkinoivat alkoholituotteitaViime kerralla 2019 tällä alueella olivat mukana mm. Altia, Laitilan Wirvoitusjuoma tehdas, Servaali/ Olvi, Wihuri Wine academy, Suppilog, Asahi Brands Europe a.s jne.  

Alue toteutetaan yhtenäisellä ilmeellä ja sisäänpääsy alueelle edellyttää sen, että vierailijalta löytyy anniskelulupa, alkoholintukkumyyntilupa-, -vähittäismyyntilupa-, tai -valmistuslupanumero. Alueella myydään, markkinoidaan ja maistatetaan tuotteita siis vain ostopäättäjille. Olemme jo kolme kertaa rakentaneet tapahtuman sisälle kyseisen erikoisalueen ja jokaisella kerralla palaute on ollut todella positiivinen ja olemme saaneet kumppaniyrityksiä mukaan kasvavassa määrin. Tapahtumamme vierailijoista (yhteensä 8010) noin 30% oli rekisteröityessään ilmoittanut myös, että heiltä löytyy alueelle sisäänpääsyyn vaadittava lupanumero, eli alueella oli todella paljon vierailijoita.

Osastopaikka alueella sisältää: myyntitiskinyrityksenne logon/nimen esille osastolle, sähköt, valot, osaston siivouksen sekä GoLeads-markkinointipaketin. Yleensä myös lasit sekä jäät tulevat kumppaniemme kautta.

Lisäksi osastopaketti sisältää EasyGo-GoLeads -markkinointipaketin joka pitää sisällään:  

  • MyEasyfairs profiili (oman minikotisivunne) tapahtuman kotisivuilla, jonka kautta näytte ja kuulutte vierailijoille ennen, aikana ja jälkeen tapahtuman, sekä pääsette kertomaan yrityksestänne itse suoraan vierailijoille.
  • Valmista markkinointimateriaalia: printtikutsut ja yrityskohtainen rekisteröintilinkki käyttöönne jaettavaksi omille tärkeille asiakkaillenne/potentiaalisille asiakkaille. Rekisteröintilinkin kautta rekisteröityneet vieraat näkyvät MyEasyfairs profiilissanne. Saatte myös ilmoituksen vieraan saapumisesta tapahtumaan SMS-viestinä.
  • Touch & Collect lukija (1kpl), jolla keräätte juuri teistä kiinnostuneiden vieraiden älyrintakorteista itsellenne kontaktilistaa. Vierailijat, jotka skannaavat älyrintakorttinsa lukijaanne saavat päivän päätteeksi sähköpostin teidän yrityksestänne (MyEasyfairs -profiilinne kautta) ja teille latautuu lista vierailijoista, jotka ovat olleet kiinnostuneita teistä.
  • Visit Connect sovellukseen lisenssi (1kpl), Sovelluksen voi ladata joko puhelimeen tai tabletille. Sen avulla hallinnoitte ja keräätte itse talteen osastollanne tapahtuneiden keskustelujen pohjalta omia liidejä. Visit Connectilla voitte jo paikan päällä mm. lisätä muistiinpanoja ja audioviestejä kunkin vierailijan kohdalle.

Kiinnostuitko? 

Vieritä ylös