Valio Aimo
Valio Aimo

Valio Aimo

Meistä

Hei olen Aimo, hauska tukustua!

Valio Aimo® on tukku, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto. Tukkumme palvelee laajasti ravintoloita, kahviloita, suurkeittiöitä, leipomoita, hotelleja, catering- ja pitopalveluja, sekä julkishallinnon ja teollisuuden asiakkaitamme ympäri Suomea.

Meillä on tällä hetkellä yli 800 tavarantoimittajaa, joilla on yhteensä noin 30 000 tuotetta. Tarjoamme kaiken, mitä keittiössä tarvitaan yhdestä paikasta: meiltä saat tuoreimmat kasvikset, laadukkaimmat pakasteet ja kaiken leivonnaistuotteista lautasliinoihin, kalasta kattaustarvikkeisin ja maitotuotteista mausteisiin.

Me Aimot tarjoamme sinulle FFCR-tapahtumassa jotain hyvin konkreettista; tietoa vitriineistä. Olet sitten liikenneasemalta, kahvilasta tai lounasravintolasta, saat osastoltamme parhaat vinkit kustannustehokkaan ja houkuttelevan vitriinin kokoamiseen.
Miten pystyn tarjoamaan vitriinistä aina jotain uutta? Entä mitä juuri minun asiakkaani vitriinistä todella hakevat? Tule tapaamaan koekeittiömme asiantuntijoita ja juttelemaan, miten sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus kannattaisi rakentaa. Annamme vinkkejä mm. tuotteiden valintaa, niiden tuunaamiseen ja siihen, minkä tyyppisiä tuotteita kannattaa olla esillä mihinkin kellonaikaan. Saat osastoltamme siis käyttövalmiita ideoita oman toimintasi tehostamiseen!

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös