Prescott Oy

Prescott Oy

Meistä

Prescott – ja elämä maistuu

Prescott Oy:n Foodservice tarjoaa laadukkaat tuotteet ja oikeat ratkaisut ravintoloiden, hotellien ja kahviloiden tarpeisiin. Toimintamme päämääränä on asiakkaidemme kuunteleminen, tarpeiden tunteminen ja yhteistyö sopivien ratkaisujen löytämiseksi. Meille on tärkeää vastuullisuus sekä tuotteiden aito maku, korkea laatu ja toimitusvarmuus
Erityisosaamisaluettamme on merkkielintarvikkeiden (Quorn, Rummo, Bailey’s, Coppola, Tage Lindblom, yms) maahantuonti ja markkinointi, minkä lisäksi kehitämme omia tuotemerkkejämme. Tiimimme koostuu noin 20 kaupan ja suurkeittiö alojen ammattilaisesta, joiden intohimona on tuottaa uusia makuelämyksiä suomalaisille kuluttajille ja ravintoloille – kehittää asiakkaidemme kokonaismyyntiä ja olla paras kumppani päämiehillemme.

Toimitusketjunhallintamme prosessit tuottavat luotettavaa ennustetta ja kotiuttaa tuotteet ympäri maailmaa tarvittaessa lämpötilakontrolloidusti. Varastointiratkaisumme olemme ulkoistaneet Suomen johtaville kumppaneille, ja toimintamme kattaa teollisten elintarvikkeiden lisäksi sekä viileä- että pakastetuotteet.

Prescott on vastuullinen yritys. Tiedostamme oman asemamme ja vastuumme ruoan jakeluketjussa ja teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että kuormituksemme ympäristöä kohtaan alenee. Edellytämme tätä myös kumppaneiltamme.

Tervetuloa osastollemme hakemaan uusia ideoita ja inspiraatioita!

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös