Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

Sustainable Teerenpeli
Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy

Vastuullinen Teerenpeli

Lue lisää Teerenpelin vastuullisesta juomatuotannosta

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

HIILIJALANJÄLKIRAPORTTI

Halusimme selvittää tuotteidemme valmistuksen vaikutuksen ilmastoon, jotta voimme kehittää toimintaamme ilmastoystävällisempään suuntaan. Toteutimme vuonna 2021 Teerenpelin Panimo & Tislaamolla hiilijalanjäljenlaskentaprojektin, jossa laskettiin hiilijalanjälki viidelle eri juomien tuoteryhmällemme sekä panimon portilla, että ravintolaan toimitettuna. Raporttiin löytyy kokonaisuudessaan verkkosivuiltamme.

OMA PELLETTIVOIMALA TUOTANTOENERGIAN LÄHTEENÄ

Käytämme omaa puupellettivoimalaitosta tuotantoenergian lähteenä Teerenpelin Panimo & Tislaamossa. Energialähteenä ovat puupelletit, jotka ovat metsäteollisuuden sivutuotteita. Pellettimme tulevat Versowoodin tehtailta Vierumäeltä, vain kymmenien kilometrien päästä panimosta ja tislaamosta. Hiilijalanjälkiraporttimme osoittaa, että pellettivoimala tuottaa 950 Megawattituntia energiaa vuodessa. Pellettivoimalaitoksen energia on 100 % uusiutuvaa ja sen ilmastovaikutus on noin 10% öljyyn tai maakaasuun verrattuna. Katso video pellettivoimalastamme youtubesta.

PAIKALLISUUS JA RAAKA-AINE
Paikallisuus on Teerenpelille maailman puhtainta, lahtelaista pohjavettä ja lähipelloilta korjattua ohraa juomatuotteidemme pääraaka-aineena. Lisäksi teemme yhteistyötä Euroopan vuoden 2021 ympäristöpääkaupungin, kotikaupunkimme Lahden, kanssa ja se on halu kehittää ja kehittyä jatkuvasti, jotta voisimme toimia aina vain paremmin.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös