Uutuus Vianderilta: Vähäöljyiset Bella Atmosfera -vihannessäilykkeet
Monditaly Finland Oy

Uutuus Vianderilta: Vähäöljyiset Bella Atmosfera -vihannessäilykkeet

Bella Atmosfera -vihannessäilykkeet on pakattu käyttäjäystävällisiin pakkauksiin ja ne sisältävät vain 5% öljyä.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Nykyisessä maailmantilanteessa kasviöljyjen, kuten auringonkukansiemenöljyn ja oliiviöljyn, hinta on noussut vauhdilla ylös. Kyseiset öljyt ovat niitä, joita tarvitaan esimerkiksi vihannesten ja kasvisten säilöntään niin HoReCa- kuin vähittäiskauppatuotteissa. Perinteisissä säilykkeissä öljyn määrä voi olla jopa puolet pakkauksen sisällöstä. Kaikissa tuoteformaateissa on etunsa, mutta runsas öljyn käyttö ja lasi pakkausmateriaalina tekee pakkauksista väistämättä painavia kuljettaa.

Monditaly tuo HoReCa-asiakkaiden saataville mielenkiintoisen uutuuden Vianderilta: Bella Atmosfera -vihannessäilykkeet käyttäjäystävällisissä pakkauksissa. Pakkausten materiaali on 100% kierrätettävää muovia, jossa tuotteet on kevyt kuljettaa ja säilyttää. Ilmaa poistava säilöntätekniikka ja suojakaasun käyttö mahdollistavat tuotteiden säilymisen vähintään 18 kuukautta avaamattomina huoneenlämmössä.

Tuotteissa on käytetty vain 5% öljyä, joka tekee tuotteista erittäin käteviä käyttää: öljyä ei tarvitse erikseen valuttaa pois, vaan tuotteet ovat heti valmiita tarjolle. Pakkaus on suunniteltu siten, että sitä voidaan käyttää myös tarjoiluastiana vitriinissä. Käytön jälkeen kansi voidaan painaa takaisin paikoilleen ja pakkaus säilyttää jääkaapissa. Avaamisen jälkeen tuote säilyy vähintään kolme päivää. Pieni määrä laadukasta öljyä ei imeydy vihannesten kuituihin, vaan niiden väri pysyy luonnollisena ja muuttumattomana. Vihannekset säilyttävät muutenkin luonnollisen, aidon makunsa, sillä myöskään etikkaa ei ole tarpeen käyttää. Bella Atmosfera -linjaan kuuluu mm. artisokkaa ja sieniä eri muodoissa, aurinkokuivattuja tomaatteja sekä friariellia.

Bella Atmosfera -tuotteet ovat nyt tilattavissa Monditalylta.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös