Come and train yourself with specialty coffee techniques in Hartwall’s stand!
Oy Hartwall Ab

Ota erikoiskahvintekeminen haltuun ja tule kouluttautumaan Hartwallin Lavazza-pisteelle!

Erikoiskahvikoulutus

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tiesitkö, että Hartwallin portfoliosta löytyy italialaiset Lavazza-kahvit? Lavazzalta löydät niin suodatinkahvit kuin tummapaahtoiset espressot! Hartwallin Laitepalvelusta saatavilla myös laaja valikoima kahvilaitteita!

Nyt sinun on mahdollista tutustua erikoiskahvin valmistuksen tekniikoihin Lavazzan kouluttajan & brändilähettilään Pauliina Nyrhisen opeissa Hartwallin pisteellä 3a10! Pauliinalla on 12 vuoden kokemus baristan työstä, jonka lisäksi hän on myös latte artin suomenmestari 2014.

Messupäivien aikana voit osallistua lyhyeen koulutukseen (n. 20min), jossa käydään läpi kuinka uutetaan maukas espresso, vaahdotetaan täydellistä maitoa ja kaadetaan tietysti upeaa latte artia! Koulutuksessa keskitytään siihen osa-alueeseen, joka sinua ensisijaisesti kiinnostaa tai missä haluaisit kehittyä. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi mitään aiempaa kokemusta erikoiskahvien valmistuksesta. Käytämme pisteellämme Hartwallin Laitepalvelun maahantuoman La Cimbali kahvilaitteita ja -myllyä.

Jos uskot, että kahvilassasi tai ravintolassasi lisäosaamiselle olisi käyttöä ja haluat viedä messuilta mukanasi uusia oppeja työkavereille, tule ihmeessä Lavazzan ständille! Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, otamme koulutukseen uuden osallistujan aina kun paikka on vapaana.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös