Take part in our free online lectures
Keliakialiitto ry

Osallistu maksuttomille, ravitsemisalan ammattilaisille suunnatuille verkkoluennoillemme

Sopiiko gluteeniton vehnäallergiselle? Voiko vehnää sisältävää soijakastiketta käyttää gluteenittomaan ruokaan? Onko kahvilassasi tarjolla turvallisia gluteenittomia tuotteita ilman turhia varoituksia?

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Keliakialiitto järjestää hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaisille maksuttomia koulutuksia verkossa. Vuoden 2024 aikana järjestetään viisi verkkoluentoa. Niitä voit seurata kotikoneeltasi, läppäriltä, tabletilta tai vaikka älypuhelimelta. Kaikki verkkoluennolle ilmoittautuneet saavat myös linkin luentotallenteeseen, jolloin voit katsoa luennon itsellesi parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Vuonna 2024 keväällä pidettävät verkkoluennot:
Torstaina 22.2. Huomioi ruoka-allergiset asiakkaasi
Webinaarissa käydään läpi perustietoa ruoka-allergioista (maito, muna, vilja, pähkinä, kala) ja allergisten asiakkaiden huomioinnista ammattikeittiöillä. Webinaari on erityisesti suunnattu päiväkoti- ja kouluruokailuun ja lounasravintoloille, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Webinaari järjestetään yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Asiantuntijana Anu Sauliala.
Mitä eroa on keliakialla ja vilja-allergialla? Mitä yhteistä ja eroa on keliaakikon ja vilja-allergisen ruokavaliolla? Webinaarissa käydään läpi keliakian ja vilja-allergian eroja sekä niiden vaikutusta ruuanvalmistuksessa käytettäviin ja asiakkaalle tarjottaviin tuotteisiin.

Torstaina 11.4. Gluteenittomaan ruokavalioon soveltuvia ainesosia ja elintarvikkeita
Onko mallasuute gluteenitonta? Entä lakritsi? Mietitkö elintarvikkeiden ainesosalistoja lukiessasi joidenkin ainesosien soveltuvuutta gluteenittomaan ruokavalioon? Webinaarissa käydään läpi sellaisia tuotteita ja tuotteiden sisältämiä ainesosia, joiden soveltuvuus gluteenittomaan ruokavalioon herättää usein kysymyksiä ja hämmennysta.

Torstaina 16.5 Gluteeniton asiakas kahvilassa
Haluaisitko palvella gluteenitonta ruokavaliota noudattavia asiakkaitasi paremmin ja tarjoilla heille turvallisia gluteenittomia tuotteita ilman turhia varoituksia? Webinaarin teemana on gluteenittomuuden huomiointi kahvilassa, tuotteiden sijoittelu, kontaminaation esto, tuotteiden suojaus ja merkinnät.

Ilmoittaudu verkkosivuillamme.

Vieritä ylös