Take part in our free online lectures
Keliakialiitto ry

Osallistu maksuttomille, ravitsemisalan ammattilaisille suunnatuille verkkoluennoillemme

Mitä eroa on keliakialla ja vilja-allergialla? Miten gluteenittomat hiivaleivonnaiset saisi onnistumaan? Tai mitä voi tarjota gluteenittomalle vegaanille?

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Keliakialiitto järjestää hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaisille maksuttomia koulutuksia verkossa. Vuoden 2023 aikana järjestetään vielä neljä verkkoluentoa eli webinaaria. Niitä voit seurata kotikoneeltasi, läppäriltä, tabletilta tai vaikka älypuhelimelta. Kaikki verkkoluennolle ilmoittautuneet saavat myös linkin luentotallenteeseen, jolloin voit katsoa luennon itsellesi parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Vuonna 2023 pidettävät verkkoluennot:
Tiistaina 4.4. aiheena: Keliakian ja vilja-allergian ero? -Gluteeniton ei ole sama kuin vehnätön
Mitä eroa on keliakialla ja vilja-allergialla? Mitä yhteistä ja eroa on keliaakikon ja vilja-allergisen ruokavaliolla? Webinaarissa käydään läpi keliakian ja vilja-allergian eroja sekä niiden vaikutusta ruuanvalmistuksessa käytettäviin ja asiakkaalle tarjottaviin tuotteisiin.

Tiistaina 16.5. aiheena: Näin onnistut gluteenittomassa hiivaleivonnassa
Mm. leivonnassa käytettävillä gluteenittomilla jauhoilla on vaikutusta lopputulokseen. Webinaarissa annetaan vinkkejä, joiden avulla gluteeniton hiivaleivonnainen onnistuu. Näin saat tarjolle tuoretta gluteenitonta leipää ja pullaa, jota gluteeniton asiakkaasi arvostaa.

Torstaina 7.9. aiheena: Gluteeniton asiakas ravintolassa -Gluteenittomuuden ABC
Webinaarissa käydään läpi perusasioita gluteenittomasta ruokavaliosta ja keliakiasta. Mitä jokaisen ravitsemisalan ammattilaisen tulee tietää gluteenittomasta ruokavaliosta ja eri syistä, joiden vuoksi sitä noudatetaan? Miten tunnistaa gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle asiakkaalle soveltuvat tuotteet ja raaka-aineet? Miten voi toimia niin, että ruoka säilyy gluteenittomana asiakkaalle asti?

Torstaina 30.11. aiheena: Asiakkaana gluteeniton vegaani ja kasvisruokailija
Webinaarissa käydään läpi eri kasvisruokavaliot ja kerrotaan maitoa ja lihaa korvaavista tuotteista, jotka ovat gluteenittomia sekä annetaan vinkkejä kananmunan korvaamiseen ruoanvalmistuksessa.

Ilmoittaudu verkkosivuillamme.

Vieritä ylös