The appearance of the Nonna’s product family is completely changed!
Orkla Suomi Finland Oy – Foodservice / Fort Deli

Nonna’s -tuoteperheen ulkoasu uudistuu täysin!

Kotimaisten Nonna’s-kastikkeiden tuoteperhe on vuosien varrella laajentunut runsaasti, ja kaikki etiketit haluttiin nyt yhtenäistää. Kastikkeiden etiketit ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen. Uusi ilme on moderni, selkeä ja raikas.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Etiketin taustaväristä tunnistaa helposti tuoteryhmän, ja pisaran väristä tunnistaa tuotteen makuvariaation. Salaattikastikkeissa taustaväri on vihreä, vinaigreteissä violetti, majoneeseissa harmaa ja vegaanisissa majoneeseissa vaaleankeltainen.

Nonna’s-kastikkeiden historia juontaa juurensa vuoteen 2016, jolloin kehitettiin sarjan ensimmäiset tuotteet. Nonna’s-brändi syntyi tarpeesta saada laadukkaita, ravintolatasoisia, kotimaisia kastikkeita. Kuten jo nimi Nonna (isoäiti Italiaksi) lupaa, tuotteissamme maku on aina kohdallaan. Kaikki Nonna’s-tuotteet valmistetaan Suomessa ja tuotekehitys tehdään Fort Delin omassa demokeittiössä Vantaalla.

Nonna’s kastikkeiden ehdoton vahvuus on laadukkuus, tasalaatuisuus sekä monikäyttöisyys. Valmistamme kastikkeet aina pienissä erissä ja näin takaamme laadun sekä mahdollisuuden kastikkeiden räätälöintiin. Ensimmäinen tuotteemme oli sitrusvinaigrette, jonka erityisominaisuus on kastikkeen helppokäyttöisyys maun ollessa täysin sama ensimmäisestä pisarasta viimeiseen. Sama periaate toteutuu kaikissa Nonna’s-tuotteissa.

Tällä hetkellä valikoimassamme on 26 eri tuotetta, ja kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja seuraamme maailmalla tulevia uusia trendejä. Kastikkeitamme voidaan käyttää kylmänä tai lämpimänä sekä osana maustamista.

SeaGood Oy Fort Deli on vuonna 1996 perustettu elintarvikkeiden maahantuoja ja valmistuttaja. Olemme innovatiivinen kumppani edustamillemme tuotemerkeille. Kehitymme yhdessä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meille on tärkeää raaka-aineiden laatu ja tuotteiden monikäyttöisyys. Olemme mukana aistimassa uusia tuulia ja ruokatrendien virtaa. Haasta meidät kanssasi kehittämään uutta tai uudistamaan jo olemassa olevaa!

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös