KALANEUVOS VALUESCOUT-TUTKIMUS

KALANEUVOS ON KALABRÄNDIEN HUIPULLA
Tutkimuksen mukaan Kalaneuvoksen imago on hyvin lähellä ideaalista kalabrändiä kokonaisvaikutelmaltaan. Ominaisuuksista Kalaneuvoksessa korostuvat persoonassa asiallinen ja järkevä sekä tunnekokemuksessa tasapainoinen. Kalaneuvoksen vahvuutena on arvostettu merkkimielikuva. 65 % kuluttajista ostaa Kalaneuvosta melko tai erittäin mielellään verrattuna muihin kalatuotemerkkeihin.

KALANEUVOKSEN TUOTTEISTA OLLAAN VALMIITA MAKSAMAAN JOPA ENEMMÄN
Innolinkin kuluttajatutkimuksen mukaan 22 % vastaajista olisi valmis maksamaan Kalaneuvoksen tuotteista enemmän kuin muiden valmistajien vastaavista tuotteista. Ero seuraaviin tuotemerkkeihin, joista oltaisiin valmiita maksamaan enemmän, oli selkeä. Kalaneuvos erottui ykköspaikallaan selvästi kilpailevista tuotemerkeistä.

”Olemme hyvin iloisia saavuttamistamme tuloksista ja tulemme hyödyntämään tutkimuksen tuloksia myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä”, Kalaneuvoksen varatoimitusjohtaja Toni Hukkanen toteaa.

Tutkimustuloksien ansiosta Kalaneuvos pystyy jatkossa vastaamaan kuluttajatarpeisiin entistä paremmin myös brändimielikuvan ja tuotekehityksen avulla.

ValueScout-tutkimuksen toteutti ForceForGrowth Oy ja tiedonkeruusta vastasi Bilendi tammikuussa 2021. Kuluttajapaneelin vastaajia oli 500 ja otos oli valtakunnallisesti väestörakennetta edustava. Kohderyhmänä oli vähintään osittain taloutensa päivittäistavaraostoksista vastaavia ja ostopäätöksiä tekeviä, jotka ostavat vakuumiin tai muovirasiaan pakattuja kalatuotteita vähintään useamman kerran vuodessa.

Vieritä ylös