Huolehditaan yhdessä huipputason hygieniasta
Metsä Tissue Oyj / Katrin

Huolehditaan yhdessä huipputason hygieniasta

Hygienia on megatrendi, jonka rooli kasvaa räjähdysmäisesti. Näin pitää olla, jotta voimme jatkaa turvallisesti pandemian jälkeiseen maailmaan. Työntekijöiden ja asiakkaiden hyvään käsihygieniaan panostaminen on vastuunkantoa, jota odotetaan nyt kaikilta.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Käsihygienia on tehokkain ja helppo tapa ehkäistä infektioiden leviämistä. Katrin on kumppanisi hygieniassa – puhtaus ja turvallisuus ovat meidän työtämme.

Viime kevät asetti meidät yllättävään tilanteeseen. Moni yritys ja organisaatio teki silloin nopeita ratkaisuja hygieniatason turvaamiseksi. Hyvä niin. Nyt on kuitenkin aika nostaa rimaa, sillä vaatimustaso hygienian suhteen tulee jatkossa vain kasvamaan. Työntekijöiden ja asiakkaiden hyvään käsihygieniaan panostaminen on vastuunkantoa, jota odotetaan nyt kaikilta.

Hyvän käsihygienian takaamiseksi wc-tilassa pitää olla vettä, saippuaa ja paperia käsien kuivaamiseen. Kertakäyttöiset paperipyyhkeet vähentävät todennäköisimmin virusten leviämistä. Tämä johtuu siitä, että mekaaninen hankaus poistaa bakteereita paremmin kuin lämmin ilma, joka levittää bakteereja ympäri huonetta puhalletun ilman mukana.
Paperinen käsipyyhe on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) käsienpesuohjeen mukainen kuivaustapa. Lisäksi paperin avulla voi välttää ylimääräistä kosketuspintojen käsittelyä, esimerkiksi sulkemalla hanan paperin avulla.

Toimiva annostelija pitää tarvikkeet ja tilan hygieenisinä. Jos wc-tilassa on jatkuvasti paperi tai saippua loppu, on annostelija kävijämäärään nähden liian pieni. Olethan ottanut huomioon, että nykyisessä poikkeustilanteessa paperin ja saippuan kulutus on kasvanut – ja tulee kasvamaan edelleen.

Asentamalla wc-tilaan Katrin-hygieniaratkaisun luot parhaan mahdollisen kävijäkokemuksen, jossa puhtaudesta ja tyylistä ei tarvitse tinkiä. Koska ratkaisut on mukautettu wc-tilojen kävijämääriin ja huoltoväleihin, on helppo luoda ympäristö, jossa kaikki viihtyvät. Kävijöistä tuntuu, että heitä arvostetaan, ja he haluavat tulla takaisin.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös