Yonoton / MobilePay / Zoined
Yonoton / MobilePay / Zoined

Yonoton / MobilePay / Zoined

Meistä

Yonoton on monikanavaisen myymisen SaaS-palvelu, joka sisältää oman kassajärjestelmän, itsepalvelukioskit, brändätyt verkkokaupat ja mobiilisovellukset, KDS-järjestelmän, tilausten sekä varastonhallinnan. Yonottoman visiona on täyttää ravintola-alan tarpeet ominaisuuksilla, joiden avulla B2B-asiakkaan ei tarvitse integroida yhtään kolmannen osapuolen myyntijärjestelmää ja Yonoton pystyy tarjota kaikki tarvittavat liiketoiminnan myyntialustat. Yonottoman palveluihin luottavat maailman suurimmat ravintoalan yrityksen niin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa.

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. MobilePaysta tuli entistäkin keskeisempi maksutapa suomalaisten keskuudessa vuonna 2022 ja käyttäjiä on jo yli 2,3 miljoonaa. Vuonna 2022 MobilePayhin rekisteröityi yli 400 000 uutta käyttäjää ja määrä kasvoi 16 % edellisvuoteen verrattuna. Tämä tarkoittaa, että jo kuusi kymmenestä työikäisestä suomalaisesta käyttää MobilePayta maksamiseen verkkokaupoissa, kaupoissa ja kuluttajalta toiselle.
Yrityksille tehtyjen maksutapahtumien määrä oli vuonna 2022 yli 43 miljoonaa ja kasvua vuoteen 2021 verrattuna oli +63 %.
Yrityksille suuntautuvien maksutapahtumien volyymi ylitti vuonna 2022 ensimmäisen kerran miljardin euron rajan ja kasvua vuoteen 2021 verrattuna oli +65 %.
MobilePaylta löydät kattavat maksamisen ratkaisut kaikkiin tarpeisiin – aina aloittelevasta yrittäjästä kansainvälisiin ketjuihin.

News

Työpaikkailmoitukset

Tekninen Projektipäällikkö

Haemme innostuneelle ja kokeneelle tekniselle projektipäällikölle, joka tulee osaksi Yonottoman COO:n johtamaa tiimiämme. Tehtävänäsi on vetää implementaatio- ja kehitysprojekteja asiakkaidemme kanssa.  Odotamme sinulta vahvaa teknistä osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinun tulee olla kyvykäs ongelmanratkaisemaan ja omata laajat ymmärrystä ohjelmointikiehistä.  Sinun tulee olla taitava johtaja, ja omata kykyä johtaa monimutkaisia projekteja menestyksekkäästi. Sinun tulee olla myös taitava kommunikoimaan asiakkaiden kanssa ja ymmärtää heidän tarpeensa.

Katso työpaikkailmoitukset »

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös