Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

Tingstad Finland Oy
Tingstad Finland Oy

Tingstad Finland Oy

Meistä

Tingstad on kulutustuotteiden, työvaatteiden sekä -varusteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa, yli 60 vuoden kokemuksella. Visiomme on yksinkertaistaa asiakkaidemme arkea olemalla tehostettu osto-osastosi. Meiltä saat tuotteet aina oikeaan hintaan ja silloin kun niitä tarvitaan. Valikoimamme sisältää yli 100 000 tuotetta, joten löydät varmasti kaiken tarvittavan niin perustarpeista hieman haastavampiinkin hankintoihin. Tuotteiden lisäksi tarjoamme myös hyödyllisiä palveluja helpottamaan yritysten arkea.
Toimiva logistiikka sekä asiakaslähtöisyys ovat olleet kulmakiviä meidän toiminnassamme jo pitkään, ja ne mielessä palvelemme yrityksiä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa. Pitkäaikaiset yhteistyöt niin suurten kuin pienempienkin toimijoiden kanssa ovat vuosien varrella näyttäneet meille, että kaikki on mahdollista.
Tingstad – meillä on.

News

Plastic Bank

Plastic Bank

Tingstad aloitti yhteistyön Plastic Bankin kanssa vuonna 2021, ja vuonna 2022 toimme markkinoille uusia pumppusaippuoita ja puhdistussuihkepulloja, joiden etiketissä on Plastic Bank -logo.

Read more »

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös