Snack Food Oy Finland

SnackFood Oy on Funfood -konsepteihin erikoistunut yritys.
Konsepteja ovat: FIT & FRESH Smoothie, Mr. Funslush -jäähilejuoma,
Bubble Tea -kuplateejuomat, Soft ice, FunSnacks, Millions & Pucker Powder -karkkiautomaatit, FunSpun -purkkihattara ja NESTLÉ kahvi & kaakao. Lisäksi saatavana valmistuslaitteet ja raaka-aineet hattaran ja popcornin valmistukseen. Varasto- ja toimistotilat ovat Vantaalla.

Kylmän Suomen myydyin jäähilejuoma Mr. Funslush!

Suomen ylivoimaisesti suosituin Slussi, Slush, Sohjo, jäähilejuoma jne. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Mr. Funslush -makuja saatavana useita erilaisia! Mr. Funslush -jäähilejuomalaitteen voi vuokrata tai ostaa omaksi. Kaikkiin Snackfoodin toimittamiin laitteisiin on saatavana alkuperäisiä varaosia ja huoltoa. Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaidemme käytössä olevat laitteet toimivat. Laitemallit ovat NextGeneration- ja Classic -jäähilelaitteet (2- ja

Lue lisää »

FIT & FRESH Smoothie – hedelmien ja marjojen aito maku!

Smoothie maistuu niin teineille kuin aikuisillekin! FIT & FRESH Smoothie – hedelmien ja marjojen aito ilman lisättyä sokeria. Konseptiin on saatavana yhden-, kahden- ja kolmenmaun pöytämalliset helppokäyttöiset laitteet. Raaka-aine on viiden litran pakkauksessa ja se annostellaan Smoothie-laitteeseen ja hetken kuluttua FIT & FRESH Smoothie on valmista! Saatavilla kolme herkullista makua: Omena-Päärynä, Mansikka-Vadelma-Mustikka, Mango-Appelsiini-Passion.

Lue lisää »

Soft ice

Suomalaisten suosikkiherkku – jäätelö ja vielä suussa sulavan pehmoisena. Lukuisat tutkimukset kertovat samaa, Suomessa syödään jäätelöä, paljon! Miksi sinä et hyödyntäisi tätä faktaa myynnissäsi? Me SnackFoodilla olemme erikoistuneet pienempiin ja keskisuuriin Soft Ice laitteisiin, ns. pöytämallisiin jäätelölaitteisiin. Kauttamme on mahdollista hankkia myös isompia laitteita, mikäli pienempien laitteiden kapasiteetti ei ole riittävä. Tarvikkeet myyntiin, annostelun koristeluun

Lue lisää »

Bubble Tea/kuplatee -konsepti

Bubble Tea -konsepti nyt SnackFood Oy:ssä! Helmiteen, Boba-kuplateen (Bubble Tea) voit kätevästi valmistaa vihreätee-uutteesta tai uuttamalla maitoteehen. Valmistukseen käytettävät raaka-aineet vaihtelevat, mutta yksinkertaisimmillaan siihen kuuluu teejuoma, makusiirappi sekä maniokkijauheesta ja ruskeasta sokerista valmistetut Tapioca -helmet. Vaihtoehtoisesti Tapioca -helmet voi korvata erilaisilla hedelmän- tai marjanmakuisilla kuplatee helmillä. Raaka-aineet valmistukseen, tarvikkeet ja työasemat nyt SnackFoodista!

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös