Raisio Food Solutions

Raisio Food Solutions tarjoaa ruoka-alan ammattilaisille monipuoliset kasvipohjaiset ratkaisut herkullisen ruoan kehittämiseen ja tarjoamiseen. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ideoida uusia terveellisiä ja maukkaita tuotteita kumppaniemme ja kuluttajien erilaisiin tarpeisiin. Raision tunnettuja kotimaisia brändejä ovat mm. Elovena®, Beanit®, Härkis®, Benecol®, Sunnuntai® ja Torino®.

Beanit® Härkis® Texmex härkäpapuvalmiste

Beanit® Härkis® Texmex härkäpapuvalmiste

HÄRKIS® Texmex on käyttövalmis maustettu härkäpapuvalmiste, joka sisältää runsaasti kasviproteiinia ja kuitua. Sen pääraaka-aine on suomalainen härkäpapu. HÄRKIS® Texmexiä voit käyttää sellaisenaan ruoanlaitossa esimerkiksi kypsän jauhelihan tavoin. Lisää HÄRKIS® Texmex esim. tortillatäytteeksi tai Chili Con HÄRKIS® -pataan. HÄRKIS® Texmex soveltuu myös sellaisenaan salaatin raaka-aineeksi tai uuniperunan täytteeksi.

Lue lisää »
Beanit® Härkäpapusuikale, Maustamaton

Beanit® Härkäpapusuikale, Maustamaton

Kotimaisesta härkäpavusta valmistetut Beanit® Härkäpapusuikaleet ovat käyttövalmiita ja ne voi myös paahtaa uunissa tai paistaa pannulla rapeaksi. Monikäyttöiset suikaleet sopivat mainiosti vuokaruokiin, kastikkeisiin, pastoihin ja leipien väliin. Kauhavalla valmistettavat maustamattomat Beanit® -tuotteet ovat vastuullinen ja sydämellekin hyvä valinta. Härkäpapumuru on gluteeniton, vegaaninen, soijaton ja sisältää runsaasti proteiinia. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Härkäpapumuru pakataan 2,5kg vakuumipakkauksiin,

Lue lisää »
Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton

Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton

Maustamattomat Beanit® Härkäpapumuru tuo kotimaisen härkäpavun herkullisessa muodossa tuttuihin ruokalajeihin, kuten kastikkeisiin, vuokaruokiin, pizzoihin, pastoihin ja piirakoihin. Kauhavalla valmistettavat maustamattomat Beanit® -tuotteet ovat vastuullinen ja sydämellekin hyvä valinta. Härkäpapumuru on gluteeniton, vegaaninen, soijaton ja sisältää runsaasti proteiinia. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Härkäpapumuru on pakattu 2,5kg vakuumipakkauksiin, jonka säilyvyys on 6kk valmistuksesta.

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös