Oy Hartwall Ab
Oy Hartwall Ab

Oy Hartwall Ab

Meistä

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä. Valmistamme suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu panimojuomat, viinit, väkevät alkoholit ja kahvi sekä tee. Lisäksi myös kahvilaitteiden asennukset, huolto ja maahantuonti Laitepalvelumme kautta.

Lavazza on valmistanut aitoa italialaista kahvia jo yli 120 vuotta ja sitä symbolisoi laatu ja italialainen elämäntyyli. Neljän sukupolven perintö yhdistettynä Lavazzan innovaatioihin takaa kuluttajille laadukkaan kahvielämyksen. Lavazza on yksi suurimmista premium-espresso -tuotemerkeistä Pohjoismaissa ja se on monille kuluttajille synonyymi Italialaiselle kahvikulttuurille.
https://www.lavazza.fi/fi.html

Hartwallin juomatarjonta kattaa myös teen. Lipton, yksi maailman johtavista ja Suomen markkinoiden suurimmista teebrändeistä, kuuluu valikoimiimme. Lipton-teen lisäksi portfoliossa myös Pukka teebrändi (luomu).
Kahvin ja teen kuuluessa portfolioon, Hartwall voi palvella asiakkaitaan vielä monipuolisemmin. Hartwallin tavoitteena on olla asiakkailleen aito kumppani, jolla on laajin kuluttajia kiinnostava valikoima ja vahvimmat brändit. Näin Hartwall voi tukea entistä voimakkaammin asiakkaidensa menestystä ja kasvua.

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös