Lantmännen Unibake
Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake

Meistä

Me Lantmännen Unibakella olemme leivonnaispakasteiden ammattilaisia eli itse asiassa tuoreiden ja herkullisten leipomotuotteiden asialla, jotka syntyvät pakasteketjun avulla. Meiltä löytyy kaikkea taikinoista tarjoiluvalmiisiin tuotteisiin – niin leipää, kahvileipää, ruokaisaa kuin fast foodia. Tunnet meidät Vaasan, Vaasan Street Food ja Schulstad Bakery Solutions -tuotteista. Entistä monipuolisemmasta valikoimastamme löytyy nykyisin myös leipomotuotteita Myllyn Paras -tuotemerkillä. Tervetuloa www.lantmannenunibake.fi tutustumaan tuotevalikoimaamme ja raikkaisiin ideoihimme!

News

Työpaikkailmoitukset

Aluepäällikkö

Haemme Lantmännen Unibake Finland myyntitiimiin aluepäällikköä vastaamaan alueellisista vähittäiskaupan asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Myyntialueena Helsinki ja Länsi-Uusimaa.

Kehität asiakkaidemme myyntiä ja toteutat myyntiä edistäviä konsepteja ja kampanjoita yhteistyössä organisaatiomme kanssa. Raportoit retail myyntipäällikölle.

Me olemme porukka, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä kansainvälisessä yrityksessä, sekä mahdollisuuden tutustua herkullisiin leipomotuotteisiin. Meillä saat näyttää mihin pystyt, monipuolissa tehtävissä. Oletko yksi meistä?

Lue lisää ja hakuohjeet
www.lantmannenunibake.fi

Katso työpaikkailmoitukset »

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös