Jamix Oy

JAMIX Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut monipuolisia, selkeitä ja helppokäyttöisiä ammattiohjelmia jo 30 vuoden ajan. JAMIX on johtava järjestelmätoimittaja ammattikeittiöille ja henkilöstöravintoloille. Innovatiivisen ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta ohjelmisto soveltuu kaiken tyyppisille ja kokoisille ammattikeittiöille niin toiminnallisuuden, käytettävyyden kuin laadun puolesta.

JAMIX – Älykäs keittiöjärjestelmä ammattikeittiön hallintaan

JAMIX on edistyksellinen ja älykäs keittiöjärjestelmä kaiken tyyppisille ja kokoisille ammattikeittiöille. Kokonaisvaltainen järjestelmä sisältää muun muassa reseptien hallinnan, ruokalistasuunnittelun, kustannus- ja ravintoarvolaskennan, varaston hallinnan ja hankinnan sekä ateriatilausten hallinnan. Kaikki tiedot linkittyvät saumattomasti toisiinsa yhdessä järjestelmässä, joka palvelee niin keittiön sisäisiä tarpeita kuin tarjoaa sujuvat yhteydet sekä toimittajiin että asiakkaisiin ja tilaajiin päin.

Lue lisää »

JAMIX Mobile – Keittiön varastotoiminnot ja tilaukset mukana kulkevassa sovelluksessa

JAMIX Mobile –sovelluksella hoidat ammattikeittiön varastotoiminnot ja tilaukset millä tahansa mobiililaitteella. Mobiilisovelluksena JAMIX on mukana taskussasi kaikkialla keittiön arjessa. JAMIX Mobile -sovelluksella voit tehdä tilaukset helposti paikan päällä. Myös toimitettujen tuotteiden tarkastaminen sujuu kätevästi. JAMIX Mobile säästää merkittävästi aikaa inventaariossa. Lue inventoitavat tuotteet viivakoodilla ja käy ne läpi varastohuoneittain tai hyllyittäin. Inventaariota voidaan tehdä useilla

Lue lisää »

JAMIX MENU Asiakaspalautepalvelu

JAMIX MENU –palvelun palauteosion kautta saat kerättyä asiakaspalautteen ateriakohtaisesti. Asiakkaasi voi halutessaan antaa palautetta joko ateriasta kokonaisuutena tai sen osista erikseen. Kyselyjä hallinnoidaan JAMIX-keittiöjärjestelmässä – voit itse määritellä mistä asioista haluat saada palautetta. Kun kysely on liitetty ruokalistaan, se on automaattisesti mukana JAMIX MENU –palveluun julkaistussa ruokalistassa. Annettua palautetta pääsee tarkastelemaan JAMIX-keittiöjärjestelmässä muun muassa ruokalistakohtaisesti.

Lue lisää »

CO₂-laskuri – Vertaa, valitse ja vaikuta ruuan hiilijalanjälkeen

CO₂-laskuri on JAMIX-keittiöjärjestelmään liittyvä sovellus ruuan hiilijalanjäljen laskentaan. Sovellus laskee automaattisesti hiilijalanjäljen ruokaohjeille ja aterioille. Ohjelmassa on myös vertailuarvot perustuen keskimääräisiin CO₂-arvoihin erityyppisille aterioille (välipalat, pääruuat, jälkiruuat). Halutessasi saat CO₂-tiedot esille myös JAMIX MENU –ruokalistapalveluun loppuasiakkaita varten.

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös