Fresh Servant

Fresh Servant Oy on vuonna 1995 perustettu voimakkaasti kasvava ja kehittyvä elintarvikealan yritys. Olemme markkinajohtaja kuluttajapakatuissa salaateissa. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki–salaatit ja SalaattiMestari–salaattibaari. Vuonna 2019 liikevaihtomme kasvoi n. 66,9 M euroon. Toimipisteet meillä on Pedersöressä, Mustasaaressa, Lapualla ja Seinäjoella. Yrityksessä työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä lähes 30:stä eri maasta.

LounasHetki

Fresh Servantin tuoreet kotimaiset Hetki-salaatit valmistetaan Pohjanmaalla yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy niin klassikkoja kuin uusimpiin trendeihin vastaavia uutuuksia. Tuoreiden salaattiaterioiden markkinajohtajana* kehitämme valikoimaamme jatkuvasti vastataksemme entistä paremmin kuluttajien toiveisiin. Esimerkiksi kesälle 2017 tuomme valikoimaamme täysin uuden sarjan – Hetki-grillaustuotteet! Myös suosittuun LounasHetki-sarjaan tulee kesäksi täysin uudentyyppisiä tuotteita, kun yhdistämme wrapit ja salaatin!

Lue lisää »

Fresh Pro

Fresh Pro on Fresh Servant -konserniin kuuluva nopeasti kehittyvä elintarvikealan tukkuliike, jonka valikoiman ydin on kokonaiset ja jalostetut vihannekset ja hedelmät täydennettynä valikoiduilla teollisilla elintarvikkeilla. Fresh Pro:n lupauksena on: – hyvä hinta-laatusuhde – hyvä toimituskyky ja -varmuus (nopeat toimitukset 24/48 h) – tehokas tilaus-toimitusprosessi – erikoisosaaminen hedelmissä ja vihanneksissa – asiakkaiden tarpeet huomioon ottava palvelu

Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös