Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

E. Gavrielides Oy
E. Gavrielides Oy

E. Gavrielides Oy

Meistä

Gavrielides Foods on perheyritys, joka on tullut tunnetuksi Suomessa uraauurtavana kreikkalaisten elintarvikkeiden maahantuojana. Olemme tehneet välimerellistä ruokakulttuuria tutuksi suomalaisille jo vuodesta 1986 lähtien. Valikoimastamme löytyy tunnettuja perinteisiä välimerellisiä herkkuja kuten fetajuustoa, oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja, mutta myös erikoisuuksia kuten vaikkapa jyvämakaronia ja tahinia.

Välimerellisten herkkujen lisäksi valikoimastamme löytyy keskieurooppalaisia elintarvikkeita. Aidot saksalaiset bratwurstit ja muut laadukkaat lihajalosteet sekä säilötyt vihannekset ovat kuuluneet valikoimaamme jo parin vuosikymmenen ajan.

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tärkeimpiä menestystekijöitämme ovat joustava ja luotettava palvelu sekä asiakaslähtöisten ratkaisujen löytäminen. Tämän vuoksi myös tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti uutuuksilla, jotka palvelevat kasvavan asiakaskuntamme tarpeita. Asiakkaitamme Suomessa ovat elintarvikekaupan keskusliikkeet, ravintolat ja tukut sekä muut HoReCa-asiakkaat ja Alko. Lisäksi viemme tuotteitamme Viroon ja lähialueille.

Tule osastollemme ja poimi mukaasi uudet ideat.

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös