DeliMax / Eväsmiehet
DeliMax / Eväsmiehet

DeliMax / Eväsmiehet

Meistä

Aitojen makujen Marjavasu on ainoa laatuaan

Kuopiolainen perheyrityksemme Marjavasu Oy on toiminut jo yli neljännesvuosisadan suomalaisessa Food Service -markkinassa. Meidät tunnetaan ammattikeittiöissä ja elintarviketeollisuuden yrityksissä pitkäaikaisena ja luotettavana yhteistyökumppanina, joka taitaa aitojen mehutiivisteiden sekä lisäaineettomien hedelmä- ja marjasoseiden valmistuksen ja pakkaamisen DeliMax tuotemerkillä.

Tarjoamme myös markkinoiden laajimman valikoiman mehuautomaatteja. Luonnollisesti myös mehuautomaatteihin tarkoitettujen mehutiivisteiden valikoimamme on markkinoiden laajin, ja marjamehuistakin löytyy useita vaihtoehtoja mehuautomaattiin.
Olemme ainoa itsenäinen alan yritys Suomessa, siksikin voimme tarjota asiakkaillemme erityisen joustavaa henkilökohtaista palvelua ja aidosti ympäristöystävällisiä tuotteita. Pienenä ja asiakasta lähellä toimivana yrityksenä vastaamme asiakastoiveisiin nopeasti ja räätälöimme tarvittaessa avaimet käteen -kokonaisuuksiakin. Toimitamme tilauksesta myös luomutuotteita ja kotimaisista raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Mehutehtaamme sijaitsee Kuopion Vehmasmäessä, josta toimitamme tuotteet suorajakeluna asiakkaillemme tai valtakunnallisesti Food Service -tukkujen kautta. Laadukkuus, toimitusvarmuus, hintojen kilpailukykyisyys, ympäristöystävällisyys, hyvä henkilökohtainen palvelu ja kaiken summana asiakastyytyväisyys ovat työmme vankka perusta.

Ammattikeittiöiden Eväsmiehet

Me ollaan Mika ja Risto – Eväsmiehet Kuopiosta. Haluamme antaa sinulle käsityöläisyytemme lainaan, jotta sinunkin asiakkaasi muistavat ravintolasi ja hotellisi mahtavasta makunautinnosta. Sadat hotellimatkaajat ja illallisvieraat ovat päässeet nautiskelemaan unohtumattomista hetkistä tuotteidemme parissa.

Hotelli- ja ravintola-asiakkaamme arvostavat yhteistyössämme etenkin vahvaa osaamistamme tuotekehityksessä ja tietenkin sen tuomaa kykyä ratkaista heidän ongelmiaan. Me hoidetaan!

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös