Condite Oy
Condite Oy

Condite Oy

Meistä

Vuonna 2006 perustettu suomalainen elintarviketuotteiden valmistaja, Prominent Food GMP Oy, sulautui marraskuussa 2020 emoyhtiöönsä Condite Oy:hyn. Condite Oy palvelee leipomoita, elintarviketeollisuutta ja ammattikeittiöitä kaikkialla Suomessa. Asiakkaanamme voit luottaa saavasi laadukkaita ja turvallisia tuotteita sekä sitoutunutta henkilökohtaista palvelua.  Osana Orkla Food Ingredients -yhtiötä pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen laajan, tuhansien tuotteiden inspiroivan valikoiman. Siihen kuuluvat myös ammattikeittiöiden luottomerkit Capsi ja Promix.

Capsi-maustesarja sisältää kattavan valikoiman yrttejä, pippureita ja mausteseoksia, jotka vastaavat ammattikeittiön korkeisiin laatuvaatimuksiin. Tasalaatuisilla ja tuoteturvallisilla tuotteilla loihdit ruokaa, joka maistuu kaikille!

Promix-tuotemerkin alta löydät laajan kuivatuotevalikoiman: riisit, siemenet, tärkkelykset, liemijauheet, jälkiruoka-ainekset sekä kastikkeet. Promix-tuotteilla moninaisten asiakastoiveiden ja erityisruokavalioiden huomioiminen on helppoa ja kustannustehokasta ammattikeittiön kiireisessä arjessa.

Tuotteet

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös