Celsius Finland Oy

Celsius Finland Oy

Meistä

Celsius® on aito ja alkuperäinen uranuurtaja funktionaalisten energiajuomien saralla. Celsius® -energiajuomat lanseerattiin Ruotsissa alkujaan jo 2009, ja siitä tuli huima menestys, joka on viitoittanut tietä uudenlaisille, hyvää oloa edistäville energiajuomille.

Celsius® on aina täysin vegaaninen, sokeriton ja kaloriton, ja siinä on käytetty vain luonnollisia aromeja ja väriaineita. Celsius-juomissa on seitsemää eri vitamiinia sekä virkistävä yhdistelmä vihreää teetä, guaranaa ja kofeiinia.

Celsius Finland on osa Func Food Group Oyj:tä joka edustaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja edistää aktiivista elämäntapaa. Panostamme huippuluokan osaamiseen sekä laadukkaisiin raaka-aineisiin. Yhteisenä intohimonamme on terveellisen elämäntavan edistäminen! Func Foodin ydintuotteita ovat funktionaaliset juomat sekä hyvinvointia edistävät ruoat. Yrityksemme brändeihin kuuluvat Celsiuksen lisäksi muun muassa Suomen johtava urheiluravinnemerkki FAST Sports Nutrition sekä Suomen suosituin superfood-brändi CocoVi.

Tuotteet

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös