Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

Bistro-Tuote Oy

Bistro-Tuote Oy

Meistä

Olemme vuodesta 1975 asti toiminut suomalainen yritys, joka suunnittelee keittiö- ja jakeluratkaisuja ammattikeittiöille.

Leipätyötämme ovat keittiökokonaisuudet kaikenkokoisille yrityksille, jotta ravintola-, kahvila- tai mikä vain maukas liiketoiminta voi loistaa. Keittiönhän on oltava priimaa, jotta henkilökunta voi tehdä lisää priimaa, jotta yrityksen tasepapereissa on muutakin kuin liimaa.

Tukikohtamme on tehtaamme Rymättylässä, jossa valmistuu satamäärin laitteita ja kalusteita vuosittain. Valmistamme ne mitä korkeimpien laatustandardien mukaan, ja mitä emme tee itse, täydennämme parhaimpien laitevalmistajien tuotemerkeillä. Keittiöasennukset hoituu kerralla ja täsmällisesti, ja Bistro-laitehuoltomme on alan terävintä kärkeä. Rymättylässä on se hyvä puoli, että varaosat lähtevät aika sukkelasti matkaan, Kiinan konttiliikennettä yhtään väheksymättä!

Laitteet ovat yksi osa toimivaa keittiötä, mutta keskeinen pihvi keittiösuunnittelussa on sitä kuuluisaa hiljaista tietoa. Hyvä tila soveltuu perustajan visioon, soljuu henkilökunnan käytössä ja on turvallinen, standardien mukainen ja energiatehokas. Kun sudenkuopat ja yllätyskulut on vältetty hyvissä ajoin, edessä siintää uusi tai uudistettu keittiö, jossa kelpaa laittaa liedet kuumiksi ja hommat käyntiin!

Hommien käynnistämisestä puheen ollen, me olemme mielellämme palveluksessasi, jos sinulla on vaikka vain orastavaa ajatusta uudesta ammattikeittiöstä tai vanhan uusimisesta. Olemme saaneet toteuttaa ideoita aina pienistä grilleistä suuriin hotelliravintoloihin ja kaikkeen siltä väliltä. Meillä villit visiot ja perinteisemmät projektit saavat ammattimaisen Bistro-käsittelyn ja pysyvän asiantuntijatiimin, jossa palloa ja vastuuta ei heitellä. Eikä mitään muutakaan, paitsi ehkä yläfemmat onnistuneen projektin päätteeksi.

Kysy meiltä maksutta konsultaatiota tai pyydä tarjousta, jos tiedät jo tarkemmin keittiösi tarpeista. Tai tule vaikka kahville tänne Rymättylään! Kahvi on aina tuoretta ja hyvää, teemmehän kahvipannummekin itse.

News

Työpaikkailmoitukset

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös