Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

Tips for choosing a pastry display case
Suomen Myymäläkaluste

Vinkit konditoriavitriinin valintaan

Konditoriavitriineiden hankinta on yksi tärkeimmistä investoinneista kahvilan suunnittelussa. Kokosimme lyhyen oppaan asioista, jotka meidän kokemuksen mukaan on hyvä muistaa, kun on hankkimassa uutta konditoriavitriiniä.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Huomioi ainakin nämä asiat konditoriavitriiniä valitessasi:

– Konditoriavitriinin käyttötarkoitus

Mitä tuotteita vitriiniin ollaan laittamassa ja mitä tuotteet vaativat säilytykseltä? Voivatko kaikki tuotteet olla samassa kylmävitriinissä ja samassa lämpötilassa vai tulisiko vitriineitä olla kaksi erillistä? Halutaanko, että vitriinin ulkoasu on räätälöitävissä vai löytyykö valmistajan värimallistosta suoraan kahvilaasi sopiva kokonaisuus?

– Valitse oikean kokoinen konditoriavitriini

Asettaako toimitilasi vitriiniin mitoille vaatimuksia? Jos suunnitelmassa on useamman vitriinin kokonaisuus, on harkittava minkä mittaisilla laitteilla linjastokokonaisuudesta saadaan mahdollisimman toimiva.

– Konditoriavitriinin muotoilu

Konditoriavitriinin visuaaliset ominaisuudet ovat yksi ratkaiseva tekijä. Valinta tasakantisen, kaarevan vai taivutetun lasikantisen vitriinin välillä ei välttämättä ole helppo. Miellyttääkö läpinäkyvillä rakenteilla oleva vitriiniratkaisu vai onko musta vitriinikokonaisuus ryhdikkäämpi?

– Konditoriavitriinin toiminnallisuus ja puhtaanapito

Tuotteiden lataamisen vitriiniin tulee olla vaivatonta. Samoin palveluhetken asiakkaan kanssa on sujuttava vitriinin puolesta helposti, joten huomioi myös asiakaskokemus. Vitriinin tulee myös olla helposti puhdistettavissa, jotta tuotteet ovat aina edustavasti myynnissä.

– Konditoriavitriinin energiatehokkuus

Kylmäkalusteiden energiankulutuksissa voi olla eroja, joten eri laitteiden kulutustietoja kannattaa vertailla. Näyttävissä konditoriavitriineissä on paljon lasipintoja ja energiankulutukseen vaikuttaa oleellisesti vitriinimalli. Energiatehokkuus vaikuttaa käyttökuluihin ja vähemmän energiaa syövä laite on ekologinen valinta.

– Rahoitus kuntoon

Konditoriavitriineiden hankinta on tyypillisesti iso investointi. Oletko miettinyt, miten haluat kalusteet rahoittaa? Suosittu tapa konditoriakalusteiden hankinnassa on riskitön leasing-palvelu.

Lue tarkemmin joka kohdasta nettisivujemme artikkelista!

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös