Uutuus HoReCa-asiakkaille: aito italialainen Altamuran focaccia

Uutuus HoReCa-asiakkaille: aito italialainen Altamuran focaccia

Monditaly Finland Oy tuo HoReCa-asiakkaiden saataville focaccia-uutuuden, joka sopii niin kahvilan vitriiniin kuin ravintolan lounas- tai lisukeleiväksi. Tuote on aito Altamuran focaccia.

Altamura on Italian eteläosassa, Pugliassa, sijaitseva kunta sekä kaupunki, joka on kuuluisa leivästään. Kaupunkiin saapuville kyltit julistavatkin: “Welcome to The City of Bread”. Sen kapeilla kujilla on jopa satoja vuosia sitten perustettuja ja edelleen toiminnassa olevia leipomoita, jotka levittävät herkullista tuoksua ympärilleen. Italialaiset tuntevat Altamuran leivän (pane di Altamura) ja focaccian erittäin hyvin.

Rapean herkullinen focaccia-leipä valmistetaan suojatun alkuperänimityksen omaavasta korkealaatuisesta Altamuran durumvehnäjauhosta. Leivän pintaan sivellään runsaasti oliiviöljyä ja se maustetaan merisuolalla sekä yrteillä. Focaccia on todella monipuolinen leipä, jota käytetään pohjana kerrosvoileivissä, täytettynä lounasleipänä, pitkulaisiksi leikattuina viipaleina illallisen alkupalana tai lisukkeena – mahdollisuudet ovat rajattomat.

Monditalyn maahantuoma Veropane-focaccia on pakastettu ja esipaistettu tuote, joka valmistuu esimerkiksi vitriiniin nopeasti. Leipää paistetaan vain kuusi minuuttia 170°C asteessa. Täytevaihtoehtoja on kaksi: tomaatti-oliivi ja sipuli-rosmariini. Valikoimassa on myös tavallinen focaccia ilman täytteitä.

Saatavana sekä Kespron kautta että suoraan Monditaly Finland Oy:lta.
sales@monditaly.com / p. +358 (0)10 4399 345

Vieritä ylös