UUTTA: Carita®-kuituliina valmistetaan nyt FSC®-sertifioidusta puukuidusta

Puukuitupohjaiset, vuosikymmenten kehitystyön tuloksena syntyneet alkuperäiset Carita-kuituliinat ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostamia, täydellisiä työvälineitä. Ne ovat hygieenisiä ja erittäin imukykyisiä. Saatavilla on sekä täysin biohajoavia että hieman polyesteria sisältäviä tuotteita. Polyesteria sisältävät kuituliinat sitovat erittäin hyvin pölyä. Täydellisen ruokaturvallisuuden takaat käyttämällä Carita-tuotteiden rinnalla keittiön johtamiseen ja omavalvontaan suunniteltuja Fredman Food Tech -palveluita.

Carita-kuituliinat ovat saatavilla mm. Fredmanin verkkokaupasta:
https://shop.fredmangroup.com/puhdistus-ja-hygienia/carita-yleisliinat.html

Kysy saatavuutta myös omasta tukustasi!

MIKÄ ON FSC?
Forest Stewardship Council®in (Hyvän metsänhoidon neuvoston) FSC-sertifikaatti on osoitus vastuullisesta metsänhoidosta. Käyttämämme FSC Mix-merkityn tuotteen raaka-aineesta on vähintään 70 % peräisin FSC-sertifioidusta metsästä ja enintään 30 % kontrolloiduista lähteistä. Tavaramerkissämme on aina tunnistekoodi, jolla tuotteen alkuperä voidaan jäljittää.

FSC-sertifioitujen tuotteiden kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Yhä useammat kuluttajat ja toimijat haluavat ostaa vastuullisia tuotteita ja raaka-aineita. FSC-merkitty tuote kertoo tuotteen tulevan hyvin hoidetuista metsistä. Valitsemalla FSC-merkityn tuotteen yritykset ja kuluttajat edistävät parempaa metsänhoitoa maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja: Fredmanin asiakaspalvelu, sähköpostitse asiakaspalvelu@fredmangroup.com tai puhelimitse 010 411 0700

Vieritä ylös