Solteq wins POS and software tender for Danish Royal Arena
Solteq Oyj

Tanskalainen Royal Arena valitsi Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmäratkaisun

"Valinnassamme päädyimme Solteqiin, sillä heillä oli kyvykkyys yksityiskohtaiseen ratkaisuun, liiketoimintaymmärrykseen ja toimialaosaamiseen."

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Royal Arena on yksi Tanskan suurimmista tapahtuma- ja konserttipaikoista, jossa järjestetään jopa 16 500 hengen tapahtumia.

”Solteq Commerce Cloud ratkaisu täydentää Solteqin vahvaa osaamista ja kyvykkyyttä digitalisoida vähittäiskaupan toimialaa. Valitessamme uutta myynnin ratkaisua, havaitsimme että Solteq Commerce Cloud tulee palvelemaan meitä strategiamme toteuttamisessa. Valinnassamme päädyimme Solteqiin, sillä heillä oli kyvykkyys yksityiskohtaiseen ratkaisuun, liiketoimintaymmärrykseen ja toimialaosaamiseen. Tunnemme toimintomme hyvinkin yksityiskohtaisesti ja tämän takia vaatimuksemme ovat osittain hyvin erityisiä. Olen vakuuttunut, että Solteq pystyy tarjoamaan meille ratkaisun, joka palvelee toimialamme erityisiä vaatimuksia”, sanoo Dan Hammer, CEO, Royal Arena.

“Solteq Commerce Cloud on Solteqin kehittämä moderni ohjelmistoratkaisu, joka on helposti integroitavissa esimerkiksi BI-, ERP-, HR-järjestelmiin sekä muihin kolmansien osapuolien järjestelmiin. Solteq Commerce Cloud ratkaisuna tukee asiakkaidemme liiketoiminnan erityispiirteitä ja mahdollistaa jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimialaosaamisemme ja -kokemuksemme mahdollistavat asiakkaillemme, kuten Royal Arena, uusien toimintatapojen ja manuaalisten työvaiheiden automatisoinnin käyttöönoton helposti. Tämän kaltainen kumppanuus ohjaa tekemistämme nöyräksi ja samalla uutteraksi – innolla odotamme että saamme käyttöönotot tehtyä”, toteaa Farhad Sharifi, Product Owner, Solteq Commerce Cloud.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös