Suomen suosituin ravintola-alan ammattilaistapahtuma

19.-20.3.2025
Messukeskus, Helsinki

Saarioinen

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

SAARIOISTEN SAHALAHDEN TEHDAS SAANUT MSC- JA ASC-VASTUULLISUUSSERTIFIKAATIT KALALLE
Uutishuone | 10.1.2023 – Uutinen
Saarioisten Sahalahden tehtaalle on myönnetty pyydetyn kalan MSC- ja kasvatetun kalan ASC-vastuullisuussertifikaatit. Sertifiointi vahvistaa sitoutumistamme kalastustuotteiden vastuulliseen raaka-ainehankintaan.

Sekä pyydetyn että viljellyn kalan ympäristönäkökohdat ovat nousseet vuosi vuodelta tärkeämmiksi. Suomessa seuratuimpia kalan vastuullisuutta linjaavia organisaatioita ovat kalalajeja liikennevaloin arvioiva WWF (Kalaopas) sekä vastuullisuusstandardeja ylläpitävät MSC (pyydetty kala) ja ASC (viljelty kala).

Saarioisten päivitetyn kalan vastuullisuuslinjauksen mukaan käyttämämme kalaraaka-aineet ovat joko MSC/ASC-sertifioituja tai WWF Suomen Kalaoppaan vihreällä (tai harkiten keltaisella) liikennevalolla olevia kaloja ja mereneläviä.

Saarioisten Sahalahden tehdas on auditoitu loppusyksyllä ja sille on myönnetty pyydetyn kalan MSC- ja kasvatetun kalan ASC-vastuullisuussertifikaatit. Sertifiointi vahvistaa Saarioisten sitoutumista kalastustuotteiden vastuulliseen raaka-ainehankintaan.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös