Solteq Commerce Cloud POS system combines the bricks-and-mortar shops with online business
Solteq Oyj

Ranskalainen Kyläkauppa valitsi Solteq Commerce Cloudin

Ranskalainen Kyläkauppa kartoitti kassaratkaisua, jolla se pystyisi helposti yhdistämään kivijalkakaupat ja verkkokaupan yhteen skaalautuvaan ratkaisuun.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hankkeen lähtökohdat

Ranskalainen Kyläkauppa kartoitti kassaratkaisua, jolla se pystyisi helposti yhdistämään kivijalkakaupat ja verkkokaupan yhteen skaalautuvaan ratkaisuun. Tarpeen oli pystyä seuraamaan eri tuotteiden myyntisykliä sekä kannattavuutta yhden järjestelmän kautta. Lisäksi kassajärjestelmäuudistuksen yhteydessä tavoitteena oli ottaa käyttöön elektroniset hintalaput, jotka helpottavat hinnoittelua monikanavaisessa myynnissä.

”Kaupan kehittäminen ja johtaminen on helpompaa, kun käytössä on tehokas kassajärjestelmä, joka integroituu verkkokauppaan. Kun ymmärrämme, mistä myyntimme syntyy, pystymme kehittämään liiketoimintaamme kannattavammaksi. Asiakkaat vaativat tänä päivänä joustavaa palvelua, jonka verkkokauppaan integroituva kassa mahdollistaa. Digitaalisen kassan ja digitaalisten hintalappujen avulla säästämme merkittävästi työaikaa”, toteaa Ranskalaisen Kyläkaupan kauppias Riikka-Maria Lemminki.

Ratkaisuna Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmä
Solteq toimitti Ranskalaiselle Kyläkaupalle monikanavaista myyntiä tukevan Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmäratkaisun. Ratkaisu mahdollistaa hinnoittelun välittämisen myös elektronisille hintalapuille (ESL, Electronic Shelf Label). Solteq Connector – integraatioalustan avulla kassajärjestelmäratkaisu integroitiin kirjanpitojärjestelmään ja Ranskalaisen Kyläkaupan käyttämään verkkokauppa-alustaan.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös