Plastic Bank
Tingstad Finland Oy

Plastic Bank

Tingstad aloitti yhteistyön Plastic Bankin kanssa vuonna 2021, ja vuonna 2022 toimme markkinoille uusia pumppusaippuoita ja puhdistussuihkepulloja, joiden etiketissä on Plastic Bank -logo.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Mereen upotetaan roskaautollisen verran muovia joka ikinen minuutti. Jos se jatkuu, valtamerissä on enemmän muovia kuin kalaa vuoteen 2050 mennessä. Plastic Bankin perustajalla ja toimitusjohtajalla David Katzilla oli idea käsitellä muovisaasteen ongelmaa antamalla uuden näkemyksen muovijätteestä. Jos muovilla on arvoa, joka on vaihdettavissa rahaksi tai tavaraksi, on kannustimia, jotta se ei jää roskaksi rannoille ja/tai päädy mereen.

Perustamisestaan lähtien Plastic Bank on auttanut pysäyttämään valtameren muovin ja parantanut samalla keräilyyhteisöjen elämää. Kun ihmisille annetaan mahdollisuus ryhtyä muovinkeräilijöiksi, he saavat mielekästä työtä sekä tuloja, jotka voivat osaltaan edistää heidän elämäänsä. Kerätty muovi vaihdetaan keräilykonttorissa, “pankissa”, ja keräilijä saa elämää parantavia etuja. Kerätty muovi voidaan sitten viedä kierrätyskeskukseen.

Tähän mennessä Plastic Bank on perustettu Filippiineille, Brasiliaan, Indonesiaan ja Egyptiin, ja se on perustamisvaiheessa Thaimaassa ja Kamerunissa, jotka kaikki kärsivät muovijätteestä.

Tingstad aloitti yhteistyön Plastic Bankin kanssa vuonna 2021, ja vuonna 2022 toimme markkinoille uusia pumppusaippuoita ja puhdistussuihkepulloja, joiden etiketissä on Plastic Bank -logo. Tämä etiketti tarkoittaa, että jokaista myytyä tuotetta kohden estämme yhteistyössä Plastic Bankin kanssa 5 muovipullon pääsyn mereen. Toivomme ja toiveemme on, että tämä tuottaa hyvän panoksen parempaan maailmaan ympäristöllisesti ja sosiaalisesti.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös