Pizzanpaistajat Pizza School
Pizzanpaistajat

Pizzanpaistajien ensimmäinen Pizzakoulu oli menestys

Kaikkien aikojen ensimmäinen pizzakoulu järjestettiin Espoossa tammikuussa. Pizzantekoa opeteltiin mestaripaistajien Ivari Retsä ja Mikko Peltonen johdolla ja kuudella eri uunilla.

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kaikkien aikojen ensimmäinen pizzakoulu järjestettiin VIP Bartendersin tiloissa Espoossa 18. tammikuuta 2023. Pizzantekoa opeteltiin mestaripaistajien Ivari Retsä ja Mikko Peltonen johdolla ja kuudella eri uunilla. Koulussa käytiin läpi tekniikka ja niksit oman pizzataikinan tekemiseen, pizzapohjan käsittely ja muotoilu, raaka-aineiden käyttö, ja pizzan paistaminen eri uuneilla.

Valmis pizza tehtiin 250 gramman Pizzanpaistajien Pirkka Parhaat -pakastetaikinapallosta. Juomapuolesta vastasi VIP Bartenders, joka järjestää samassa paikassa myös yritystapahtumia ja drinkkikouluja.

Kaukaisimmat oppilaat olivat tulleet tapahtumaan Tampereelta ja Hangosta. Näytti siltä, että pizza yhdisti oppilaita ja havaitsimme rentoa jutustelua oppilaiden kesken. On hienoa, että yhteisöstämme löytyy näin paljon huipputyyppejä, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan uutta pizzasta!

Kolme koulutuntia meni hetkessä. Mukaan jokainen sai itse tehdyn pizzataikinan myöhempää käyttöä varten ja pizzalaatikossa sai viedä kotijoukoille pizzapaloja, mikäli nyt joltain jäi jotain syömättä.
Seuraava tapahtuma järjestetään jo 1. helmikuuta ja tavoitteena on, että pizzakoulua jatketaan kuukausittain. Toivomme, että pizzakoulu antaa jokaiselle oppilaalle uutta inspiraatiota ja näkökulmaa oman pizzan tekemiseen.

Kiitokset kaikille osallistuneille Pizzanpaistajien puolesta!
Ja kuvathan kertovan fiiliksistä enemmän kuin tämä teksti.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös